Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Stop Sign

Južna strana ostrva gde struje donose pelagičare. Splačina korala od oko 20ft/7m do nekoliko stotina stopa/m. Tanjir, sto, stena i korali prstiju svuda.

Сазнајте више

Cabbage Patch - Micronesia

Цаббаге Патцх је добио име по обали блиставих жутих корала салате постављене у косом зиду дуж јужног гребена. рониоци могу да очекују чисту воду, разне тврде корале, јата риба, виђење орлових зрака који висе у струји, гребенских ајкула, анемона и макро живота.

Сазнајте више

Yap Caverns

Најјужнији врх острва нуди рониоцима највећу разноликост живота и занимљиву топографију где рониоци пливају кроз гребен са великим и малим животом. Амфитеатар Иап Цавернс је једно од најбољих окружења Јапа за макро субјекте на свакој дубини.

Сазнајте више

Eagle’s Nest - Micronesia

Ovaj sajt je dobio ime po nekoliko kamenih i koralnih vrhova koji su stanice za čišćenje orlovskih zraka. "Orlovo gnezdo" je drift ronjenje koje treba aktuelno da bi se sve to videlo. letnje vreme je godišnje doba za lutanje južnim pacifičkim grebenom.

Сазнајте више

Slow and Easy

Kratka vožnja brodom sa doka. Iako se uglavnom koristi kao mesto za obuku, ovo mesto ima zakrpe velikih korala sa širokim spektrom morskog života. Moћe da padne u glavni kanal.

Сазнајте више

Vertigo

Вертиго је дом наше јате сивих и црних гребенских ајкула. Смештен у филипинском мору поред западне обале острва јужно од канала М'ил, 25 до 35 минута вожње бродом. Једно од најбољих роњења ајкула на свету.

Сазнајте више

Stammtisch

Veliko brdo prstiju i pločastih korala na ivici kanala. Koralni greben ima nekoliko stanica za čišćenje koje, zajedno sa strujama, privlače Manta Rays.

Сазнајте више

Mi'l Channel

"Mi'l" znaиi "jaka struja" u Yapeseu. Visok koralni greben koji prolazi kroz glavni kanal sadrži grebensku ribu u plićim predelima i privlači pelagičare na strani kanala gde ima više struje.

Сазнајте више

Palau Iro Maru Wreck

Иро Мару у Палауу је веома позната олупина Другог светског рата. Бивши јапански теретњак дугачак је око 150 м и лежи на дубини од око 25 м. Нитрок се препоручује.

Сазнајте више

Jellyfish Lake - Ongeim’l Tketau

Да би се очувао деликатни еко систем језера и све мање (без пецкања) златне медузе и месечеве медузе, овде је дозвољено само роњење. Веома занимљив екосистем са медузама које не пеку и које прате сунце у језеру.

Сазнајте више