Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Passe en S #12

12 је благ пешчани нагиб до 25 метара. Врх спуштања је 30 метара и спушта се на 55 метара. Зид је прекривен белим коралом.

Сазнајте више

Passe en S #2

Спуст је близу сидришта. Врх је на 30 метара и спушта се до 60 метара. Постоје велике, пешчане области са изолованим блоковима гребена.

Сазнајте више

Passe en S #5

Ово место је долина белог песка са неколико коралних блокова ту и тамо. Контраст између стене и светло белог песка у добрим данима је величанствен за посматрање.

Сазнајте више

Passe en S #3

Сидрите мало даље од ивице даске. Спуштање почиње на 20 метара и завршава се на 55 метара. Овај зарон се придружује бови 4 под надимком „Палата Меру“.

Сазнајте више

Passe en S #5B

Ово место је прелепа долина белог песка са неколико коралних блокова ту и тамо. Контраст између стене и светло белог песка у добрим данима је величанствен за посматрање.

Сазнајте више

Passe en S #6

Спуст од 100 стопа је довољно удаљен од бове. Да бисте дошли до њега, морате прећи пешчану долину и мале кањоне на којима су постављене коралне главе и друге изоловане стене.

Сазнајте више

Passe en S #11

У С-пасс скретању, #11 је испадање у облику степеника. Први пад је 15-20 метара, а други 35-40 метара. Блок на коме је усидрена бова богат је коралима свих врста.

Сазнајте више

Passe en S #10

У подножју сидришта је плава анемона коју је породица риба кловнова одабрала за свој дом. Песак се овде благо спушта до 30 метара, где почиње пад.

Сазнајте више

Passe en S #1

Овде нема спуштања. Можете вијугати између великих блокова гребена у 10-12 метара воде. Корал је јарке боје и струја углавном није јако јака.

Сазнајте више

Passe en S #7

#7 је дубок 15 метара. Врло брзо стижете до спуста, који се спушта на 55 метара. Лепо роњење по ведром дану.

Сазнајте више