Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Agnay Sanctuary

Смештен у близини села Агнај, залив је заштићен и пружа мирније морске услове у односу на друга места у околини. Ово је погодно за рониоце који траже лака роњења.

Сазнајте више

Blue Hole

Једно од најпознатијих места за роњење у овој области, налази се у близини обале Пунта Горде на острву Таблас. Отвор рупе налази се на 5 метара.

Сазнајте више

Yapak 2

Драгуљ свих ронилачких локација на Боракају, за све овиснике о адреналину: са неравне површине, брзо спуштање у плаветнило све док не ударите у врх зида на 32 м...спуштајући се до 65 м. Најбоље током плиме, да наиђете на све рибе које се хране и отворене меке корале.

Сазнајте више

Laguna Reef (Laguna de Boracay)

Лагуна се налази на задњој страни Боракајја и посебно је често посећена када је ветровито на предњој страни током хабагата. Ронилиште досеже дубину од 20 метара и стога је погодно за почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Balinghai Wall

Балингхаи Валл је 15-20 минута вожње чамцем од већине ронилачких продавница на Боракају. Место роњења има стрму кораљну падину која иде паралелно са линијом обале. Почетна дубина је 8 метара до максималне дубине од 25 метара. Дужина зида је око 800 метара. У дубоком делу налазе се вештачке гребенске кугле.

Сазнајте више

Crocodile

Мало каменито острво у југоисточном углу острва Боракај. Зид опточен коралима на јужној страни са много малих препуста и пећина. Најживописније место за ноћно роњење. Струје могу бити незгодне, а плима је најбоља.

Сазнајте више

Small Laurel

Malo ostrvo Lorel nalazi se na 15-20 minuta vožnje bankom od Bele plaže na se uglu Borakeja. Ova ostrva u privatnom vlasništvu mogu da imaju jake struje.

Сазнајте више

Fridays Rock

Роњење у петак покрива два места за роњење: Фридаис Роцк који је дубок до 18 метара и Фридаис Рееф који достиже 12 метара дубине. То је веома посећено место за роњење.

Сазнајте више

DG Beachfront Dive Site

Obala plaže odmah ispred diveGurus Boracay nudi pogodno mesto za obuku za podvodnu navigaciju i noćno ronjenje. Nežno kosite peščano dno sa nekoliko razbacanih koralnih odlopaka i stena.

Сазнајте више

Coral Garden

Око 1 километар од обале, усред светски познате Беле плаже налази се ронилачки центар Цорал Гарден. Полигон за хиљаде ронилаца током година. У јасним мирним условима, почетници студенти рониоци ће се упознати са роњењем на отвореним водама. Терен су пешчани канали и подручја око коралних бомија.

Сазнајте више