Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Strip

Мала трака корала у 40' (12м) воде, окружена песком и лежиштима алги. Низак профил са бројним избочинама и превјесима. Огромне јате гунђања и шљокица, јегуља, корњача, ајкула дојиља. Доста макро живота за истраживање и за искусне рониоце. Одлично за све нивое искуства.

Сазнајте више

Lewda

AKA Kinks, koral niskog profila iznad belog peska, 45-50'. Može se naći više starih sidra, mesto je vezano velikim betonskim kockama. Može biti sklon aktuelnoj, ne mnogo zaštiti. Former site of Lerner Marine Lab acoustic studies on fishlife; kablovi se još uvek mogu videti kako leže preko grebena.

Сазнајте више

Turtle Rocks - Bahamas

Обимни систем избочина са много препуста и неколико раштрканих малих до великих тврдих кораљних глава. Мноштво макро живота, добро за спора роњења са батеријском лампом током дана.

Сазнајте више

SS Sapona (Wreck)

Бетонски брод насукан раних 1900-их, некадашњи брод који је возио рум, претворио се у мету за вежбање УСАФ-а, сада ужурбани вештачки гребен са дивљом историјом. Плитак (15') и склон плимским струјама и непредвидивој температури воде, најбоље је ронити током слабе или надолазеће плиме.

Сазнајте више

Krispy Kreme

Драматични зид на ивици Голфске струје, почиње на 19 м (65' стопа) са формирањем огранака и жлебова. Локација је склона струјама и често се ради као дрифт роњење.

Сазнајте више

Sponge Gardens

Коси гребен почиње на 45' (13м) и завршава на 90' (27м). Формација оструга и шумарка са пролазима и каналима. На ивици Голфске струје тако може бити склон струји.

Сазнајте више

Blue Chromis - Bahamas

Коси гребен у распону од 35-70' (10-21м) са гомилом пролаза и препуста који скривају јастоге, јегуље и ретке бледе. Ово може бити склоно струји, тако да се то често ради као дрифт роњење.

Сазнајте више

Hesperus (Wreck)

Хесперус је мала олупина на обали окружена морском травом. Плитка (20' / 7м), видљивост може бити помало мутна и зелена, али велика популација главатих морских корњача то надокнађује.

Сазнајте више

Bull Run

Nekadašnji liveaboard sajt za ishranu ajkula, 3-8 ženki karipskih grebenskih ajkula još uvek se obično mota ovde. Visoko profilisane velike rasute koralne glave preko belog peska / algi, 35-60'/10-18m. Koral formira pećine i puteve lavirinta na mestima gde ronioci mogu da plivaju kroz njega.

Сазнајте више

777

Велике разбацане главе високог профила у 60' (18м) воде преко белог песка. Бројна препливавања и здрава популација ајкула. Корални профил 15-25' (5-8м).

Сазнајте више