Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Одлично место за роњење на северној ивици острва Макронисос где на дну лежи пипер авион у одличном стању. Видљивост је одлична при сваком роњењу.

Сазнајте више

Patris Wreck (Πατρίς)

"Patris" je potonuo nakon što je u februaru 1868. udario u greben u blizini Kea, brodolom je isečen na dva dela, sa 26 na 52 metra. To je brod sa veslom, a jedno od vesla je još uvek u olupini.

Сазнајте више

Ово је чувена олупина Кира Лени, која се налази на јужном делу острва. Пловило је окренуто ка острву. Прамац се налази на 12 метара, док је најдубљи део олупине на 29 метара.

Сазнајте више

Одличан роњење са зида почевши од 7 метара и завршавајући на више од 55 метара. Врло добра видљивост и заштићена од северних ветрова. Морски живот је такође занимљив овде.

Сазнајте више

Једно од најзанимљивијих места за роњење у Саронском заливу. Одличан роњење за све нивое сертификованих ронилаца. Видљивост је одлична, а дубине достижу више од 50м.

Сазнајте више

Острво Потхитос је познато по 3-4 различита роњења за све нивое, од почетника до стручњака. Морски живот је богат и видљивост је одлична. Дубина се креће од 3 до 50 метара са малим изненађењима скривеним у стенама.

Сазнајте више

Понтиконисо је мало острво усред Вулијагменијевог залива. Идеалан за све нивое јер нуди добро место за сидрење са гребеном, а затим зидом. Дубина се креће од 3 метра до 34 метра. Видљивост је одлична, а морски живот је такође веома занимљив.

Сазнајте више

Ово је најпознатији ронилачки спорт за роњење са обале у Атини. Дубина се креће од 2 до 39 метара, а дом је чувеног „пигади“, рупе која се креће од 7 до 30 метара. На дну се могу појавити јаке струје, зато будите спремни.

Сазнајте више

Идеално за тренинг са лаганим уласком на пешчану плажу. Паркирање је дозвољено од јесени до пролећа, али лети је гужва. Дно је песковито са посеидонијом и песком. Одлично за роњење. Видљивост је веома добра.

Сазнајте више

Ово дивно роњење на олупину чини занимљиву промену пејзажа за оне који желе да истраже другу страну подводног света. Олупина је теретни брод од 80 метара који је потонуо пре 15 година.

Сазнајте више