Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Riana’s Arch

Ово је посебно место за роњење са малим, али задивљујућим пливањем, нудећи спектакуларан избор риба и макро живота. Заиста роњење које не треба пропустити када сте у Понти.

Сазнајте више

Wayne’s World

Ово ронилачко место има просечну дубину од 20 метара и максималну дубину од 24 метра. Место за роњење је доступно само чамцем и то је спуштање у море.

Сазнајте више

Mavericks

Ово ронилачко место је просечне дубине од 25 метара и максималне дубине од 28 метара. Место роњења је доступно само чамцем преко спуштања у море.

Сазнајте више

Malongane Ledge

Ово ронилачко место има просечну дубину од 45 метара и максималну дубину од 55 метара. Ово место за роњење је доступно само чамцем и представља спуштање у море.

Сазнајте више

Kevs Ledge

Ово ронилачко место је на просечној дубини од 22 метра и максималној дубини од 24 метра. Место роњења је доступно само чамцем који се обавља преко роњења.

Сазнајте више

Bass City

Ово ронилачко место има просечну дубину од 20 метара и максималну дубину од 23 метра. Доступан је само чамцем који се врши преко сурфања у океан.

Сазнајте више

Atlantis

Структуре на овом гребену подсећају на потопљени град са огромним квадратним громадама које симулирају лего блокове постављене на дно океана. Бич корали и велики зелени, црни и бели корали дрвећа расту између пукотина и бочних зидова гребена.

Сазнајте више

Fingers

Ово ронилачко место има просечну дубину од 12 метара и максималну дубину од 14 метара. Ово ронилачко место је доступно само путем чамца који је спуштање у море.

Сазнајте више

Checkers

Дама има просечну дубину од 16 метара и максималну дубину од 19 метара. Ово место за роњење је такође доступно само кратком вожњом чамцем и занимљиво је за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Pinnicles Ponta Malongane

Ово ронилачко место има просечну дубину од 28 метара са максималном дубином од 45 метара. Ово место за роњење је доступно само чамцем и представља спуштање у море.

Сазнајте више