Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

REM III (Wreck)

РЕМ ИИИ, раније познат као Делфт, је брод који су Немци конвертовали у Другом светском рату и у то време директно опремљен топом. Са некадашње РЕМ платформе види се 3. позната олупина, отуда и назив. РЕМ је потопљен током рата од стране савезничких снага.

Сазнајте више

Toolenburgerplas

Лепо место за роњење са стазом за роњење која се лако прати и многим подводним објектима, као што су олупине, аутомобили, две платформе за обуку, па чак и стари топ! Видљивост варира током године, али је генерално добра.

Сазнајте више

Haarlemmermeerse Bos

Место за роњење са високим зидовима од глине између 4 и 10 метара. Видљивост је обично добра на овој локацији за роњење. Велике висинске разлике чине ову локацију веома погодном за вежбање ваше пловности. Лепо место за роњење са доста паркинг места. Пазите на рибаре.

Сазнајте више

De Strandgaper

Велико слатководно језеро са пуно рибе, али и много лепих тресетних блокова који формирају широке кањоне. Видљивост је променљива, али може достићи шест метара у добрим данима.

Сазнајте више

AMC Amsterdam

U AMC Amsterdamu postoji mogućnost da grupe, po imenovanju, naprave suvo ronjenje u rezervoaru za dekompresiju. Ovo je jedinstveno iskustvo koje osigurava da budete spremni u slučaju nužde.

Сазнајте више

Rif010

RiF010 je na prvom mestu u svetu: Prvi urbani bazen za surfovanje na svetu! Ovde možete surfovati u unutrašnjosti Roterdama na talasima visine do jednog i po metra!

Сазнајте више

Kerkweg, Den Osse

Ронилачка локација Керквег у Ден Осеу једно је од најпознатијих ронилачких локација у Зеланду. Овде можете ронити са мола на лејама од каменица, вештачком гребену од гребена и многим другим тврдим подлогама које су лепо обрасле. Максимална дубина је око 30 метара, али ћете наћи већину живота у плиткој води.

Сазнајте више

’t Koepeltje

Ово је идеално место за роњење да своје роњење током викенда претворите у породично путовање. Налази се у близини прелепе плаже са купалиштем, јавним тоалетима, па чак и игралиштем на води.

Сазнајте више

Dreischor Frans Kokrif

Непосредно пре Драјшор Гемала је још једно место за роњење. Ово је побољшано вештачким гребеном који је овде изграђен пре неколико година. Као и код Шарендијке и Ден Осе, овде је положена врпца гребенских кугли. Паркирање је лако и преко степеништа, преко насипа, долази се до успона где се иде до воде.

Сазнајте више

Dreischor Gemaal

Ово место за роњење није подложно плими и осеци, тако да овде можете ронити цео дан. Са степеница можете ронити и лево и десно. Десно је пумпна станица која је веома лепо обрасла и понекад даје атрактивне слике за макро фотографе.

Сазнајте више