Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Embudu Express

Ембуду Експрес је познат по својој струји која понекад може бити и до 5-6 чворова. Рониоци се прво спуштају право до ивице на средини канала и чекају на 25-30м. Ајкуле и орлови зраци све ближе и ближе.

Сазнајте више

Stingray City

Stingray City je prilično zavaravajući za mesto gde dominira sestra Ajkula - Nekoliko odvojenih koralnih blokova u dubini od 15 do 3 nalazi se u maloj laguni blizu Embudu kanala

Сазнајте више

Embudu House Reef

Ово је одлична локација за рониоце почетнике и напредне. Овај кућни гребен је лако доступан са обале и испуњен је морским животом.

Сазнајте више

Alikoe Giri

Mali Giri (plitka grebenska platforma) smešten u sistemu mnogih Girisa. Vrh grebena je na 1-3m i nagib nežno nadole. Možete da pređete sa jednog Girija na drugog, ali vidljivost obično nije dobra.

Сазнајте више

Turtle Reef

Гребен корњача је прелеп део спољног гребена на источној страни атола, познат по сусретима са корњачама. Врх гребена се протеже до отприлике 7 метара на ивици - након тога вас чека тамноплава...

Сазнајте више

Emboodhoo Canyon

Једно од најпопуларнијих места за роњење на атолу Јужни Мале због здравих корала и невероватног живота рибе. Постоје мирисни тврди корали, меки корали и лепезе на низу великих препуста. Не пропустите уски пролаз између сломљеног блока и главног гребена познатог као Цаллед Цанион.

Сазнајте више

Gulhi Outside

На локалном језику (Дхивехи), Мииару значи „ајкула“, а Фару значи „гребен“. Онда је то гребен ајкуле, тако да није тешко погодити шта можете очекивати овде!! У изобиљу има белих ајкула, много ајкула сивих гребена, неколико ајкула болничарки, ређе леопард ајкуле, па чак и ретке ајкуле тиграсте и китове ајкуле!

Сазнајте више

Airport Beyru

Ovaj ronilački sajt se nalazi na 10 minuta od objekta Hulhumale'. Ovo je jugoistoиni greben aerodroma.neћna padina poиinje od 2 metra,Grebenska ivica izmeрu 3-5 metara nagiba do 30 metara.

Сазнајте више

Maldives Victory (Wreck)

Малдиви Вицтори је теретни брод који је потонуо 1981. године недалеко од острва Мале Цити и аеродромског острва. Овај теретни брод дуг 80 метара потонуо је на путу из Сингапура превозећи робу за острва.

Сазнајте више

Kuda Giri Wreck

Ово место олупине захтева кратко пливање од оближњег гребена „Гири“ да би се дошло до њега. Ова добро очувана олупина потопљена је 1994. године и удружује се са морским животом.

Сазнајте више