Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Le Masque

45 минута вожње чамцем од Голфе Хуана, места богатог горгонијама и другим медитеранским врстама. Доступан и почетницима и напредним,

Сазнајте више

Grotte à Corail

40 минута од Голфе Јуан, заштићен са истока Ла Траделиере, спуст којим доминира висораван између 3 и 5 метара дубока означена бовом. Дно спуста је на 38 метара. На крају је велики кромпир на који су напале црвене горгоније. Идеално за почетнике до напредне рониоце

Сазнајте више

Le Tombant du Vengeur

Источно од Иле Сте Маргуеритте, удаљеног 40 минута пловидбе, ово место је обележено бовом за привез резервисаном за ронилачке центре. Плато дубок 7 метара је подељен спустом који се протеже на неколико стотина метара.

Сазнајте више

Le Vengeur

У средини одласка осветника, ова локација има исте карактеристике као и томбант ду венгеур. Плато се одваја и пада на дубину од 60 метара.

Сазнајте више

Le Vengeur 2

Локација у продужетку спуштања Венгеур, 40 минута пловидбе од Голфе Јуан; спуст се одликује великом дужином од неколико стотина метара. Плато на 7 метара понире на 60 метара.

Сазнајте више

La Petite Françoise

30-минутна вожња чамцем ће вас одвести до ове локације, која је заправо из два дела. Први је обележен бовом за привез на зиду (9 до 42 м), а други део је обележен острвом Траделијер, идеалном за почетнике (0 до 15 м).

Сазнајте више

Le Batéguier

Смештен западно од острва Саинте-Маргуерите, Батегуиер је спуст дубине од 3 до преко 40 метара. Погодно за све рониоце, могуће је остати плитко на стенама на врху спуста (3-6м), али и направити неколико сјајних истраживачких роњења.

Сазнајте више

Pierre Jaques

Иза Фоурмигуеа, локалитета који почиње на 15 метара и спушта се до 48 метара. Пригушена атмосфера у којој црвене горгоније украшавају разбацане стене.

Сазнајте више

Sec a Pierre

На само 35 минута вожње бродом од Голфе Јуан, југозападно од Ла Фоурмигуе, ова локација нуди прелепо роњење између 17 и 53 метра. Падање прати огромну висораван посидоније, а на дну спуштања патети формирају управне линије у правилним интервалима.

Сазнајте више

La Fouillée

Смештен у Канском заливу, Ла Фоуиллее је место за истраживање на дубинама између 7 и 60 метара. Рониоци свих нивоа ће уживати у лутању и тренирању око ових стена.

Сазнајте више