Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lhosfushi Kuda Kandu

Куда Канду значи мали канал и налази се северно од Гураидхоо канала, који има веома плитко пешчано дно на 12 метара дубине и 10 метара ширине. Дубоко је у унутрашњости атола са колонијама камених кораља који дају добра места за скривање жутим шљокицама са плавим пругама.

Сазнајте више

lhosfushi corner

Лхосфусхи кутак се може заронити са јаким или средњим струјањем према унутра или према ван атола, или без струје уопште. Због тога је погодно место за роњење за све нивое, са добрим тврдим и меким коралима и веома густим животом рибе.

Сазнајте више

Guraidhoo Corner

Једна од занимљивих атракција током североисточног монсуна, ова локација нуди широк избор живота великих риба. Цео канал је заштићено морско подручје. Будите добро припремљени за неколико низводних струјања машине за прање веша када се крећете ка унутрашњем каналу.

Сазнајте више

Medhu Faru

Прелепо роњење на гребену. Много великих и малих коралних блокова између 5-15 метара. Благи пад који се спушта до 30 метара. Најбоље је заронити у струји од истока ка западу.

Сазнајте више

Napoleon Reef

Ово место за роњење је названо Наполеонов гребен са добрим разлогом. Ово место је прекривено великим наполеанским ловима. Ово је добар дрифт роњење за све нивое рониоца. Рониоци су много пута наилазили и на китове ајкуле и мобуле.

Сазнајте више

Mendhu Ingili

Локално, Мендху Ингили значи „средњи прст“. Ово место за роњење је скривено благо са прелепим гребеном далеко од ужурбаног и познатог Гураидхоо угла. Разноликост је овде богата због протока хранљивих океанских струја.

Сазнајте више

Kandooma Caves

Пећине Кандоома су блажене са огромним зеленим морским корњачама. Већина ронилаца у просеку види 8-9 корњача у једном зарону. Пловићете на просечној дубини од 25 метара где ћете видети велике коралне блокове окружене оријенталним слатким уснама и царевима.

Сазнајте више

Guraidhoo Outside

Ово је дугачак гребен који се лагано спушта. Лако место за роњење за сваки ниво рониоца. Најбоља дубина је у зони од 5 до 20 метара. Током августа месеца, постоји велика могућност да се виде китови ајкули са малим надолазећим струјама од југа ка истоку.

Сазнајте више

Kandoo Kan

Са спором надолазећом струјом Кандоо Кан је одлично место за рониоце почетнике да посматрају обиље живота великих риба у близини гребена. Ово је једно од најбољих места за роњење за сусрет са огромним зеленим морским корњачама.

Сазнајте више

Banana Reef / Manta Point

Ово ронилачко место је добро познато као зона за чишћење и храњење Манта Раи од краја марта до почетка новембра и понекад до средине децембра. Ово је једно од најбољих места за роњење са овим џиновским зрацима у овом делу атола.

Сазнајте више