Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Caster Rock

Kastor Rok se nalazi u blizini mesta lansiranja u Jaht klubu False Bay i avionu Simon's Town, i relativno je zaklonjen od jugozapadnog otoka. Lokacija je plitka i pogodna za ronioce na nivou ulaza, ali ima oblasti visokoprofilne živopisne topografije.

Сазнајте више

Ark Rock

Име је добио по истоименој великој стени на САН листама. 550м северно од Пенгуин Поинта. Ово је највећа стена близу обале у области Симон'с Товн-а, и непогрешиво је као оријентир.

Сазнајте више

Boulders Beach

Симонстовн Боулдерс је лако доступно роњење са обале. Просечна дубина је 6 метара, а максимална дубина је 9 метара, тако да је то добро место за тренинг роњења за почетнике.

Сазнајте више

Waters Edge

Ovo je tačka gde se Sajmonov zaliv susreće sa južnom obalom Kejp poluostrva, a obala pravi poseban zaokret, postajući izloženija otoku i vetrovima sa jugoistoka zemlje. Ovaj sajt se nalazi u morskoj zaštićenoj oblasti (2004). Potrebna je dozvola. Lokacija je u potpunosti unutar Ograničene zone Bouldersa.

Сазнајте више

Windmill Beach

Ова локација има веома лак и заштићен улаз на плажу и малу увалу са пешчаним дном која је погодна за вежбе тренинга, а има и разнолику топографију, разнолику екологију и велику површину.

Сазнајте више

Froggy Pond

Овај мали залив се на званичним мапама и картама тог подручја заправо зове „жабљи рибњак“. Упркос називу, ово је морско роњење, а жаба неће бити! Место за роњење на обали погодно за вежбе јер је заштићено и има равно пешчано дно.

Сазнајте више

SS Clan Stuart (Wreck)

Место за роњење СС Цлан Стуарт је приобална историјска олупина у области Симон'с Товн на обали Фалсе Баи на полуострву Кејп. „СС Цлан Стуарт”, британски пароброд са куполом од 3500 тона који је превозио терет угља, насукао се након што је повукао сидро у олујној олуји на југоистоку 21. новембра 1914.

Сазнајте више

A-frame

Уђите код стена са леве стране и пливајте према две стене врхунца према океану. Мања стена са леве стране има пролаз са три улазне тачке. Десно је већа стена са много тога за видети дуж зида стене. Ово роњење је више за напредне рониоце.

Сазнајте више

Long Beach Simons Town

Због облика луке, Лонг Беацх је добро заштићен од већине ветрова и таласа. Ово ронилачко место има максималну дубину од око 18 метара. Ово место за роњење не захтева вожњу чамцем и одлично је роњење са обале.

Сазнајте више

Outer Photographers Reef

Ovo je samo jedan od mnogih manjih ofšor grebena u rasponu od 20 do 30 metara dubine koji se mogu naći duž obale Lažnog zaliva južno od kompleksa rimskih grebena, gde postoji umeren broj rasutih granitnih izliva raznih veličina, od kojih su mnogi praktično nepoznati.

Сазнајте више