Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Једно од два ронилачка места на Бора Бори где је могуће видети балет манта. Роњење се врши дуж спуштања. Веома лако роњење без струје на малој дубини.

Сазнајте више

Акваријум је величанствен корални врт, идеалан за рониоце по први пут и оне који желе да освеже своје вештине. Корални камен постављен на прелепом белом песку дом је мноштву разнобојних риба.

Сазнајте више

Muri Muri

Изузетно дубоко плаво место за роњење. Заједно, са сивим гребенским ајкулама, открићете велику коралну висораван која вас води до пешчаног спруда на коме живи колонија баштенских јегуља. У дубокој отвореној води, виде се јата тревала, баракуде и корњаче. Ово је дрифт роњење.

Сазнајте више

Као иу свим каналима/превојима, могуће је видети како пролазе велике пелагичне животиње. Струја понекад може бити јака, па је овај зарон погоднији за напредне рониоце.

Сазнајте више

Многе тропске рибе се окупљају дуж овог спуста, међу њима огромне анемоне и њихове рибе кловнови. На дну зида, велика пешчана обала где леопард зраци и орлови зраци долазе да се хране. Роњење се завршава у прелепом коралном врту.

Сазнајте више

Haapiti

Хаапити је лепо роњење. На коралном платоу можете посетити 3 велике рупе. Тада је могуће видети различите ископине и мини пећине. Роњење ван лагуне видљивост је одлична и понекад може достићи 60м.

Сазнајте више

То је место за роњење максимално 10 минута вожње чамцем, и иде од севера ка западу, али је изложено таласима, а понекад и струји. Одлазак тамо увек зависи од временских услова. Дрифт роњење се препоручује на овом ронилачком месту, али није обавезно.

Сазнајте више

Привилеговано место за посматрање џиновских мурина, ајкула и свих врста гребенских риба. То је омиљено ронилачко место за почетнике и први рониоце у Мури.

Сазнајте више

Canyons - Moorea (Tahiti)

Место за роњење у Кањону се налази поред мистичног залива Опуноху у Мури. Подводни живот је разнолик: анемоне са рибама кловновима, корњачама или чак црним ајкулама.

Сазнајте више

Eden Park

Iz nivoa 1 ili Otvorene vode. Maksimalna dubina 29 metara. Ronjenje u prelepoj koralnoj bašti, sa ajkulama, kornjačama, barakudama, ribama klovnovima u anemonama...

Сазнајте више