Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Aquaworld

Smeštena u odmaralištu Aquaworld, Škola ronjenja ludih kornjača vam nudi mogućnosti za obuku, sa talasom od 4 metra, 2,5 metra i 2 metra dubokim pristupom bazenu tokom cele godine.

Сазнајте више

Kőbányai Bányapince

Након што је фабрика пива престала да пумпа, нивои подземних вода су се подигли и делимично поплавили систем подземних рудника где сада можете ронити. Вода је кристално чиста и видљивост је одлична.

Сазнајте више

Molnár János-barlang

János Molnár je ogromna podzemna pećina, smeštena odmah ispod Budimpešte. Dubina pećine je oko 100 metara, a širina 3 kilometra. Pećina je napravljena od izvora termalnog karsta, izvire iz dubina i jedna je od najvećih termalnih pećina na svetu. Tepmerature vode varira između 25-27°C.

Сазнајте више

Öböl Music Beach

Језеро Палатинус је рударско језеро, настало као резултат вађења песка 1950-их. Његов добар квалитет воде је због технологије рударства коју су почели да користе у то време.

Сазнајте више

Gárdonyi Géza tanuszoda

Базен Гардонии Геза „Понивас“ налази се у унутрашњем делу Ерда, улица Гардонии Геза 1 / б. ат. Леп чист базен дубок 180 цм. Испред базена су паркинг места.

Сазнајте више

Aqua Sportközpont Uszoda

Базен Акуа Спортс Центер налази се у непосредној близини недавно (2018) Олимпијског села ЕИОФ у Ђеру, у непосредној близини реке Рабца.

Сазнајте више

Cierna Voda - Feketenyek

Ово све популарније ронилачко место налази се у округу Галанта, између села Велке Улани - Нове Осади и Чиерна Вода. Део је лепог простора за спорт и релаксацију АКУАРЕА. Налази се у близини некадашњег багеришта, познатог међу мештанима као „Сзигет“ (острво) или „Черна Вода“.

Сазнајте више

Süli-tó

Језеро Сули - Шулианске јазеро, Словачка5 Сеа ДЦ Траининг Сите - На макадамском путу можете доћи до места за роњење пролазећи поред бифеа. Због затворене капије, термин се мора заказати унапред.

Сазнајте више

Guláška / Hlboké jazero

Шљунковито језеро „Гулашка“ (Хлбоке јазеро, Чиерноводске јазеро) за многе словачке рониоце везује се за почетак ронилачке ере. Захваљујући својој необично доброј видљивости и разноврсном животу, овај локалитет је својеврсна Алма матер словачких ронилаца.

Сазнајте више

Velké Košariská

Ова локација је шљункара, која се налази у близини Братиславе, око 3 км од града Подунајске Бискупице, у близини села Ровинка и Дунајска Лужна. Кошаришка је интересантна углавном због дубине. Можете пронаћи места са дубинама до 43м. Вода у језерима је чиста, а квалитет је близу питке.

Сазнајте више