Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cova Del Dolfí

Лако роњење са зида. На почетку роњења на дубини од 12 метара, испред пећине која се спаја са ронилачком локацијом Цамбрес, наћи ћете статуу делфина. Зид се спушта на 20-22 метра дубине до пешчаног дна.

Сазнајте више

Cambres

Лако роњење са одличним светлосним контрастима и са могућношћу да се виде различита окружења: стеновито, пешчано и дно од морских алги. Роњење је на зиду и можете проћи кроз велики лук на малој дубини. Роњење има тунел који се повезује са местом за роњење Ла Цова дел Долфи

Сазнајте више

La Xinxa

Дубина 8-20 метара. Овај зарон се лако препознаје по басу који се не појављује. Зарон ћемо започети спуштајући се низ стену и граничити се са њом од севера ка југу, наилазећи на другу стену која не излази на површину. У њему ћемо наћи мали тунел пун корала.

Сазнајте више

La Depuradora

То је зидни роњење са пешчаним дном. Максимална дубина је 24 метра. Приступа се са обале. Јужна страна је зид на коме се обично виде сунђери и анемоне. Северна страна је подручје са много алги где се крију гологранци и морски коњићи.

Сазнајте више

Cova de la Sal

Лако роњење. Може се радити на зиду на малој дубини (6-8 метара), а може се радити и преко ливаде посидоније која је дубока између 12 и 18 метара. Младе грдобине, сипе, хоботнице и гологранчице имају тенденцију да нађу уточиште у њему.

Сазнајте више

Illa Mateua

То је лако роњење. Просечна дубина је између 10 и 14 метара. Приступа се са обале. Погодно за почетнике и фотографе. Велики избор макро врста као што су голобрани и ракови. Ако будете имали среће, моћи ћете да пронађете морске коњиће.

Сазнајте више

Cala Viuda

Има неколико пећина и тунела украшених анемонама и црвеним коралима. Унутар пећина можете пронаћи шкорпионе на стеновитом дну. За извођење овог роњења потребна је добра контрола пловности и батеријске лампе.

Сазнајте више

El Marmoler (Wreck)

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више

Constantin (Wreck)

Цонстантин је олупина која се налази у северном делу Кала Матеуе. Намерно је потонуо и његов вишак динамита је створио да данас нема начина да отпреми ако не старо гвожђе. Данас има функцију вештачког гребена. То је лако роњење са просечном дубином од 12 метара.

Сазнајте више

Baix de Cols

Баик де Цолс је ронилачко место са зидом и два врха, од којих највећи почиње на површини и спушта се до 20-22 метра. Најмањи почиње на 1-2 метра и спушта се до 18 метара дубине.

Сазнајте више