Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Buccaneer Reef

Буццанеерс Рееф је зарон на обалу на западном крају Кајманског Брача. Успешан гребен, одличан за почетнике и рониоце. Много живота на гребену за видети.

Сазнајте више

Coral Anchors

Koristeći istu iglu za usidrenje kao Knuckles, plivajte prema Istočnom padobranu (zapad) i nalazite se na mestu ronjenja Koralnih sidra. Sidro viri iz grebena na 80ft i još jedno na oko 90ft dalje prema Istočnom Padobranu.

Сазнајте више

East Chute

Prelepo mesto ronjenja na zidu sa prolatokom i malom olupinom. Vrh zida u Istočnom Padobranu je 45-50ft sa peščanim kanalima do zida. Olupina Kajmana Marinera leži u pesku na oko 55ft i dom je mnogo makro života.

Сазнајте више

Lobster Pot

Plitko mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman Braиa. Sloping miniwall počinje od 10m/30ft i susreće se sa peskom na dubini od 16m do 20m/55 do 65 ft. Obilne zakrpe korala okružuju mini-zid.

Сазнајте више

Middle Chute

Izvestan broj peščanih kanala koji vode do grebena i padaju. Vrh grebena je u proseku 50ft. Treba videti mnoge stanice za čišćenje i sunđere za bure.

Сазнајте више

West Chute

Severno bočno mesto za ronjenje sa padom zida počevši od oko 50ft. Peščani padobrani vode do zida. Veliki vrhunac korala stoji između dve ivice grebena.

Сазнајте више

Turtle Alley

Plitko mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman braиa.Šareni mini-talas koji poиinje od 30 ft sa srebrnim peskom i zakrpama korala na dubini od 55 do 65 ft.

Сазнајте више

Double Wall

Double Wall je prvo mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman braиa. Sunđeri za bure i šareni korali okruženi uvek uvek školama riba i kornjača.

Сазнајте више

Lighthouse Reef - Cayman Brac

Tesno ronjenje do pristaništa Na Vest Endu. Vrh grebena je oko 20ft a u pesku je oko 45-50ft. Postoji vanseriиni greben. Unutrašnji greben se sastoji od višestrukog plivanja

Сазнајте више

Fisheries

Najzastarenije mesto ronjenja na severnoj strani Kajman Braиa. Sa igle za usidrenje pratite mini zid pored dva peščana padobrana i stižete do velikog stubnog korala. Vrh korala je oko 30ft/9m i grebenski pod se nalazi na 50ft/15m.

Сазнајте више