Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Le Vengeur 2

Локација у продужетку спуштања Венгеур, 40 минута пловидбе од Голфе Јуан; спуст се одликује великом дужином од неколико стотина метара. Плато на 7 метара понире на 60 метара.

Сазнајте више

La Fouillée

Смештен у Канском заливу, Ла Фоуиллее је место за истраживање на дубинама између 7 и 60 метара. Рониоци свих нивоа ће уживати у лутању и тренирању око ових стена.

Сазнајте више

Le Vengeur

У средини одласка осветника, ова локација има исте карактеристике као и томбант ду венгеур. Плато се одваја и пада на дубину од 60 метара.

Сазнајте више

Le Tombant du Vengeur

Источно од Иле Сте Маргуеритте, удаљеног 40 минута пловидбе, ово место је обележено бовом за привез резервисаном за ронилачке центре. Плато дубок 7 метара је подељен спустом који се протеже на неколико стотина метара.

Сазнајте више

Bilitis

На 40 м од Голфе Јуан, прелепе стене дубине између 4 и 12 м са бројним каменим рибама. Јужно од гребена је спуст дубине између 17 и 20 м, са дном од 38 м. Ова локација је незаштићена, тако да су добро време и мирно море неопходни за роњење.

Сазнајте више

Grotte à Corail

40 минута од Голфе Јуан, заштићен са истока Ла Траделиере, спуст којим доминира висораван између 3 и 5 метара дубока означена бовом. Дно спуста је на 38 метара. На крају је велики кромпир на који су напале црвене горгоније. Идеално за почетнике до напредне рониоце

Сазнајте више

Le Masque

45 минута вожње чамцем од Голфе Хуана, места богатог горгонијама и другим медитеранским врстама. Доступан и почетницима и напредним,

Сазнајте више

La Rourre

На улазу у Порт де Цаннес, чувајте се многих чамаца који пролазе узводно. Пливање на 100 метара на северозападу одвешће вас до Ла Фоуиллее. Сви нивои, макс. дубина 55 метара.

Сазнајте више

La Petite Françoise

30-минутна вожња чамцем ће вас одвести до ове локације, која је заправо из два дела. Први је обележен бовом за привез на зиду (9 до 42 м), а други део је обележен острвом Траделијер, идеалном за почетнике (0 до 15 м).

Сазнајте више

Enfer de Dante

Двадесет минута од Голфе Јуан, ово место је дубоко између 15 и 55 метара. Ова локација је један од драгуља у заливу Голф Хуан.

Сазнајте више