Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hin Wong Pinnacle

Хин Вонг Пиннацле се креће између 10 и 40 метара у дубину, што значи да рониоци свих нивоа искуства могу уживати у овој локацији. Струје могу бити присутне, мада ретко посебно јаке.

Сазнајте више

Mao Bay

Залив Мао се може истражити како према југу тако и према северу. На северу ћете наћи вештачки гребен на дубини од 15 метара. Осим тога, велике громаде су веома карактеристичне за ово подручје.

Сазнајте више

HTMS Hanhak Sattru 312, Wreck

Samo na ušću zaliva, ova novootkrivena olupina dugačka je 44,9M, široka 7M, je brod za napad velikom brzinom. Pripada patroli Zaliva, Kraljevskoj tajlandskoj mornarici i koju je izgradila Singapurska brodska zgrada i inženjering Co., d.o.o.

Сазнајте више

Laem Thian Bay

Роњење овде је између 5м-24м. Постоји мали плато и мали кањон. Ако се спустите до ивице, може бити доста струје која обично тече на север дуж обале.

Сазнајте више

Laem Thian Caves

Одлично за почетнике ако останете на око 5м - веома лепо ако је сунце напољу! За напредне мале групе, можете истражити мале пећине до 20 м.

Сазнајте више

Tanote Bay

Залив Таноте је прелепо место за роњење на источној обали Ко Таоа. Гребен почиње од саме обале и протеже се преко целог залива. Ивица гребена је на дубини између 8 и 15 метара. Поред олупине Катамаран на 18 метара, залив Таноте има различите конструкције вештачких гребена, као и мале пећине!

Сазнајте више

Lighthouse Pinnacle

Место за роњење за почетнике и за напредне! Северна страна локације може имати северну струју, па вас молимо да планирате своје роњење у складу са тим.

Сазнајте више

Lang Khaai Bay

Na istočnoj strani ostrva mali zaliv južno od Zaliva Tanote. Do ovog mesta ronjenja možete stići brodom sa zapadne strane Koh taoa koji se nalazi oko 1 sat ili se može zaroniti na obalu pravo sa plaže.

Сазнајте више

Mango Bay

Ово је одличан призор за тренинг роњења јер постоји велика пешчана површина која се креће од 1м до 16м дубине. Две различите области са огромним коцкама од вештачког гребена су добре за пловност или техничку обуку.

Сазнајте више

Sairee Reef

Zaronite u spokoj na ovom mestu i pohvalite se mirnim vodama, savršenim za ronjenje. Samo 30 metara od obale leži živahni koralni greben, koji poziva ronioce da istraže njegove šarene dubine.

Сазнајте више