Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

USS Kittiwake (Wreck)

Киттиваке је једна од најпознатијих олупина на свим Карибима, ако не и у целом свету, и налази се на обали од плаже Севен Миле. Због своје мале дубине (не дубље од 65 стопа) популаран је не само међу рониоцима, већ и међу рониоцима на дах и рониоцима.

Сазнајте више

Doc Poulson (Wreck)

Док Поулсон је намерно потопљена олупина као вештачки гребен на западном делу Великог Кајманског острва. Ово је забавна олупина за роњење и одлично ноћно роњење.

Сазнајте више

Turtle Farm Wall

Дуж северозападне обале острва налази се мини зид недалеко од познатог центра Кајманских корњача, отуда и име. Ово је лагани улазак на обалу са мало или без струје и одличном видљивошћу. Одлично за роњење и роњење.

Сазнајте више

Eagles Nest

Шарене сунђере испреплетене са коралима од јеленог рога стварају позадину за пегасте орлове зраке и много корњача. Такође потражите ајкуле медицинске сестре које се крију међу гребеном.

Сазнајте више

Oro Verde (Wreck)

Првобитно транспортни брод америчке војске, Оро Верде је провео последњих 10 година живота превозећи банане између Еквадора и Мајамија. На крају је трчао 1976. на гребену који окружује Велики Кајман, одмах поред плаже седам миља.

Сазнајте више

Назван по старом шпанском одмаралишту Баи Рееф, Спанисх Баи Рееф је веома популарно роњење на обали међу локалним становништвом и посетиоцима. Само 200 стопа од лукобрана који је направио човек налази се мини зид који иде паралелно са обалом. Роњење овде током плиме је најбоље јер осека значајно смањује видљивост.

Сазнајте више

Caribbean Club Sand Chute

Постепено опадајући падобран за песак, ово је одлично место за гледање орлових зрака и ража како воле да се хране у песку! Такође одлично место за роњење.

Сазнајте више

Стинграи Цити је једна од најпопуларнијих атракција на Великом Кајману. Ова локација се налази у северном заливу Великог Кајмана и има јужне ражаре које се налазе у природи. Ова локација је постала светионик за оператере роњења који доводе туристичке групе овде.

Сазнајте више

Devil’s Grotto North

Смештен у близини Џорџтауна, Девилс Гротто је популарно место за роњење међу почетницима, као и средњим роњеницима. Ђавоља пећина има масивне огромне кораљне главе са отвореним димњацима и пролазима испуњеним тарпоном, рибом папагајем, баракудом и јатама сребра.

Сазнајте више

Смештен поред куће Сунсет, ово је део гребена где се налази статуа „сирена“. Сунсет Диверс има ронилачку радњу са комплетном услугом на овој локацији ако сте одлучили да је роните са обале.

Сазнајте више