Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bigo

Bigo je ronjenje veoma blizu Portofina, koji nudi očaravajući zaliv zaklonjen od preovlađujućih vetrova, stoga je odlično mesto kada je more nemirno. Usidrite se na peščanom morskom moru od 6 metara, a odatle desni zid ramena vodi prema svetioniku Portofino.

Сазнајте више

Olivetta

Olivetta je idealno mesto za ronjenje za sve. Ulaz u vodu je na dnu od šest metara i spušta se na 25 mt. Mnogo kamenja, zidova i peska sa pozidonijom.

Сазнајте више

Casa del Sindaco

Casa del Sindaco (Gradonačelnikov dom) je neretko posećeno, ali jednako lepo ronilačko mesto. Do 15 metara pejzaž je prilično ogoljen ali što dalje idete, to će biti naseljeniji.

Сазнајте више

Punta Vessinaro

Ovo ronjenje postaje posebno evokativno kada naiđete na oblast bogatu dobro razvijenim crvenim gorgonijancima. Međutim, ova oblast počinje na dubini od oko 30 metara i zbog toga je mogu posetiti samo ronioci sa naprednim patentima. Ok čak i za manje iskusne ronioce

Сазнајте више

Altare

Подземље овог популарног купалишног језера састоји се од шљунка, који пружа добру видљивост чак и током обилног купања. Викендом обично има доста ронилаца на лицу места. Они који могу можда више воле да роне током недеље када је мање гужве.

Сазнајте више

Relitto Mohawk Deer

1967 trgovački brod Mohawk Deer je šlepovan remorkerom u pravcu La Spezije. Pogođena jakom gejlom, njena linija šlepa je bila ošišana i ona se zakucala u zid Portofino promontorija.

Сазнајте више

Testa del Leone

Testa del Leone (Lavlja glava) je idealno mesto oko 30 metara jer ovde postoji sjajan i šareni zid. Viši deo je, s druge strane, pun jaruga i rascepa pun života

Сазнајте више

Scoglio Del Diamante

Prelepo ronjenje zaista odgovara svima sa odličnim stanjem vidljivosti i zidom sa najlepšim koralom u marinskom parku. Ronjenje koje se može uraditi ili desno ili levo rame

Сазнајте више

Targa Gonzatti

Targa Gonzatti je prelepo ronilačko mesto veoma blizu Seke Gonzatti, veoma poznatog ronjenja u marinskom parku. Prelep zid bogat životom i okruženjima između stenovitih i pozidonija.

Сазнајте више

Scoglio del Raviolo

Opet, ime mesta ronjenja inspirisano je oblikom stenovite litice iznad površine mora. Trenutno ovaj sajt nosi i ime "Scoglio Ghisotti", u znak sećanja na ronioca fotografa

Сазнајте више