Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Flynn Reef - Coral Gardens

Pozicioniran 20 kilometara istočno od Zelenog ostrva kod obale Čairnsa, Flin Greben je dom nekoliko mesta za ronjenje - s tim da je Koralna bašta samo jedna od njih. Smešten na vansečnom grebenu ovaj objekat ima konstantno dobru vidljivost blizu 30 metara.

Сазнајте више

Flynn Reef - 2 Gordon's

Lokacija: Flynn Reef Maksimalna dubina: Vidljivost od 22m: 15m. Site: Gordon's Mooring has some great swim-throughs and overhangs among the variety of smaller bommies. Odlikuje se širokim spektrom korala kao što su mozak i tanjir i raznovrsni morski životi, uključujući velike džinovske vrtove školjki

Сазнајте више

Flynn Reef - Little Tracy's

Флин гребен је један од најудаљенијих гребена Кернса. Очекујте одличну видљивост. Флинн Рееф пружа неколико одличних роњења на зиду, нагнуте кораљне баште и рупе у пешчаној лагуни у којима можете пронаћи кораљне бомбе. Литте Траи'с је једно од многих невероватних роњења на гребену Флинн.

Сазнајте више

Flynn Reef

Coral Extravaganza – Flynn Reef je ukrašen koralnim grebenima koji prkose mašti. Od delikatnih granajućih korala do masivnih gromadnih korala, raznovrsni stanovnici grebena stvaraju mestimičarski tapiseriju boja i oblika koja nikada ne uspeva da očara.

Сазнајте више

Central, Breaking Patches

Нуди диван плитки зид са сликовитом лепотом, што га чини лаким за навигацију. Плитке пешчане мрље су савршене за вештине и макро роњење. Западни зид нуди мало више дубине, али је такође познато да кроз њега пролазе јаке струје.

Сазнајте више

Hastings Reef Blue Lagoon

Зид дубок до 20м, плитак на врху. Има пешчани део где се могу видети гомиле морских краставаца. То је заиста добра локација за проналажење малих и занимљивих ствари.

Сазнајте више

Hastings Reef - Fish Bowl

На ивици гребена Хастинг, јужном делу, Фисхбовл има леп корални зид који нуди разноврсна искуства роњења и роњења. Обиље рибе на најплићем је оно што јој даје име. Једноставна навигација уз зид чини га одличним местом за роњење за нове и напредне рониоце.

Сазнајте више

Split Bommie, Hastings Reef

Име ове локације потиче од многих бомија које постоје подаље и одвојене од гребена. Налази се на јужном крају гребена Хејстингс и нуди плитке воде, идеалне за роњење и рониоце почетнике.

Сазнајте више

Hastings Reef - Coral Gardens

Велики зид са различитим улазима. Један од њих ће вас одвести до коралних вртова где можете видети запањујуће корале и дивовске шкољке. Такође можете пронаћи неколико бомби на којима ћете видети стабла корала из Рееф Ресторатион-а.

Сазнајте више

Tree Peaks - Saxon Reef

Место за роњење за све различите нивое. Зову га врхом дрвета јер је под водом израсло старо дрво и корали. То је прелепо место у плићаку са шареним бојама за уживање.

Сазнајте више