Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cenote Dos Palmas

1,5 Km (oko 1 km) od ulaza u Park Dos Ojos. Cenote bez pećinske linije, samo ronjenje u pećini i trening. Prsten slatke vode sa maksimalnom dubinom od 5 metara. Otvorena voda i nadzemna sredina.

Сазнајте више

Cenote Nicte Ha

У Ејидо Јацинто Пат, на истом путу као Ценоте Дос Ојос, Ценоте тхе Пит, Ницте ха и неколико других. 10 минута северно од Тулума. Просечна дубина је 4-5 метара, мора имати веома добру пловност да бисте уживали у овом роњењу.

Сазнајте више

Cenote Dos Ojos

Дос Ојос је један од, ако не и НАЈВЕЋИ, најпопуларнији ценоте у Мексику. Ронилачки ценоте су, генерално, за напредне и техничке рониоце. Овај ценоте има две различите руте, отуда и назив Дос Ојос, или два ока.

Сазнајте више

Cenote Taak Bi Ha

Ценоте Таак Би Ха је још увек мали савет за рониоце који већ имају мало искуства у ценотима. Ценот има много формација, а чак и без обуке роњења у пећини, добијате малу идеју како би то могло бити.

Сазнајте више

Cenote Tak Be Lum

Ценоте са окапиним камењем, добро доступан степеницама. Добар улаз - чувајте се муља. највише 4-6м дубоке и делимично веома плитке. Добра пловност треба да буде присутна.

Сазнајте више

Cenote Dream Gate

Ценоте Дреам Гате је светски позната, као део оригиналног система Сац Ацтун, највећег подземног речног система на свету. Такође вам даје прилику да истражите 2 круга пећина од око 40 минута сваки, док посматрате огромне кречњачке стубове, сталактите и сталагмите.

Сазнајте више

Cenote El Pit

ДУБОКО РОЊЕЊЕ, АЛИ НЕ ИЗНАД ГЛАВА, ОБЛАК СУМПОВОДНИКА И НЕВЕРОВАТНЕ ФОРМАЦИЈЕ СТЕНА, ПРЕДИВНИ СВЕТЛОСТИ УЛАЗИ, КОРАЦИ ДО УЛАЗА МОГУ БИТИ МАЛО КЛИЗКИ, ПРЕПОРУЧУЈЕ СЕ ЗА УПОТРЕБУ ЧИЗМЕ. ВОДА ПРЕДСТАВЉА ЈАК ХАЛОКЛИН. ТУ СУ ПРОНАЂЕНИ ОСТАТЦИ ЛЕДЕНИХ СИСАРА

Сазнајте више

Casa Cenote

Смештен у близини Тулума, Цаса Ценоте је један од ретких ценота који је отворен за почетнике. Такође је одличан за рониоце због своје отворености према околини, лаког приступа и бистре воде. Овај ценоте има чисту смарагдну воду и многе забавне пећине за истраживање.

Сазнајте више

Cenote Tajma Ha

Ценот Тајма Ха је веома популаран због своје прелепе халоклине и сјајне светлости. Током роњења доживљавате три веома различита ценота, јер роните од Тајма Ха до Ценоте Сугарбовл и одатле до Ценоте Есмералда. Сва три дају веома различите утиске.

Сазнајте више

Cenote Kukulkan

Ценоте Кукулкан је по први пут савршен ценоте. Веома леп и велики простор испуњен светлом. Овде ћете видети прелепу светлосну ласерску емисију по савршеном времену.

Сазнајте више