Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Edersee, Tauchzone 2„ Sitte

До зоне роњења се може доћи вожњом од ронилачког центра Едерсее у правцу Сперрмауера. После око 1 км налази се паркинг са леве стране. Ако овде пређете пут, до обичаја ћете доћи степеништем. Зона роњења је означена жутим бовама и не сме се остављати.

Сазнајте више

Messinghausen, See im Berg

Ово језеро у планини се лепо налази у планини. Вода је бистра и прилично хладна. Обука да постанете Дееп Дивер је посебно забавна овде. Могли бисте се спустити на дубину од 45 метара, а са 480 метара надморске висине ово се сматра висинским роњењем.

Сазнајте више

Bergwerk Nuttlar

Потопљени рудник шкриљаца у Сауерланду нуди могућност роњења на отвореном простору или, уз одговарајућу обуку, зарона дубоко у стари рудник.

Сазнајте више

Hennesee

Дивспот је у близини Саилорсцлуб-а и купалишта, то је место са дубином од 25м и дубином испод 6м са добром видљивошћу, али ми кажемо да понесите светло јер може бити мрачно на дубини.

Сазнајте више

Waldsee

Улаз је на кампу "Ам Валдсее". Улаз је на малој пешчаној плажи. Са 7 м дубине наићи ћете на шљунковите зидове.

Сазнајте више

Möhne, Delecker Brücke

резервоар, стари каменолом са темељем Делецкер моста, мали гумењак, велика стабилна платформа која плута на 6м, у задњем делу се налазе 3 велика храста на падини дубине око 10 до 25 метара

Сазнајте више

Wintertauchplatz Sorpesee

Плитким уласком директно из кампа након кратког роњења у правцу средине језера долазите до дивног стрмог зида који се спушта на око 34м при пуној води. Место за роњење подлеже регистрацији

Сазнајте више

Sorpesee Sommertauchplatz

Место за роњење погодно за почетнике са максималном дубином при пуном нагибу од 26м. Равно нагнуто дно олакшава споро спуштање. Место роњења се налази у заштићеном заливу и обележено је унапред постављеним бовама.

Сазнајте више

Listertalsperre - Kalberschnacke

Mesto ronjenja Kalberšnake karakteriše veliki parking na 20 metara od šljunkovite ulaza, sa kojeg se obala polako spušta na dubinu do 13 metara. Delimično ostaje iz prošlih vremena pre nego što su poplave pronađene.

Сазнајте више

Sundhäuser See, Nordhausen

На језеру се налази ронилачки центар са свиме што вам је потребно за роњење. Четири лепа улаза простиру се око језера. Неколико платформи за обуку на различитим дубинама. Четири олупине се простиру око језера и може се проћи кроз потопљено село са кућама, црквом, капелом и гробљем.

Сазнајте више