Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Garden / Gassous Bay

Леп кућни гребен са северном и јужном страном. Лак приступ са плаже. Нема саобраћаја чамцем! Нема струје и може се ронити у сваком времену. Ноћни и ранојутарњи рони су могући свакодневно!

Сазнајте више

Green Hole ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз велику рупу на врху гребена, затим кроз кањон. Са обе стране веома леп корални врт. Делимично неравне падине гребена. Конопац помаже при уласку и изласку.

Сазнајте више

Kalawy House Reef, South

Прекрасан кућни гребен који се налази недалеко од одмаралишта Магиц Лифе. Лако доступан са плаже или пристаништа са мирним условима и веома чистом водом.

Сазнајте више

Ras Dudi North

Део фантастичног кућног гребена у хотелу Магиц Лифе јужно од Сафаге, на самом прагу. До места роњења се може удобно доћи са сопственог пристаништа хотела.

Сазнајте више

Shaab Hamdallah

Прибл. 90 минута времена путовања. Овом месту се може прићи само по мирном времену, јер нема заштитног гребена на коме би се могло зауставити. Због тога се не рони често што га чини нетакнутим и лепим!

Сазнајте више

Salem Express, wreck

Време путовања прибл. 90 минута. Ова олупина је потонула 1991. године са много жртава. Салем Екпресс је дугачак 110 метара и широк 18 метара. Лежи на дубини од 12-33м.

Сазнајте више

El Makluf ED

Роњење са минибуса. Улаз кроз рупу на врху гребена и кањон. Неколико коралних блокова који сежу од 10м до 40м до мало испод површине. На југу веома леп корални врт са много стоних корала.

Сазнајте више

Sha’ab Sheer West

Ово је одлично место за роњење за све нивое рониоца са дубинама дна од 14-30м. Имајте на уму да у каналу може бити мало јаче струје, због чега је скоро немогуће проћи. Због тога можете ронити само у унутрашњости.

Сазнајте више

Cannon Reef

Цаннон Рееф је удаљен око 90 минута вожње бродом. Гребен се може ронити у 2 правца, главни гребен као и јужни блокови, са дубинама до цца. 15м. То је место за роњење без заношења.

Сазнајте више

Abu Saaf ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз рупу на крову гребена, након чега следи тунел дуг око 80м, који се завршава кроз рупу на дубини од 7м у коралном врту.

Сазнајте више