Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cross Over

Цросс Овер је ронилачка локација посвећена обуци нових ССИ инструктора у Гвадалупу. То је равна ронилачка локација, дубока 5 метара, са песком и, у зависности од сезоне, много морских звезда, али и риба и зелених корњача које су радознале о кандидатима за инструкторе роњења.

Сазнајте више

Epave Franjack, wreck

Овај теретњак са пешчаним сатом, дубок 50 м, изграђен је у Данској 1958. године. Отпловио је до Копенхагена, а затим до Ла Роцхелле-а 70-их година. Фрањацк лежи равно на својој кобилици на пешчаном дну на 24 м у добром општем стању осим предње кабине која је срушена.

Сазнајте више

PETIT MALENDURE

Плитка локација, али богата младунчадима рибе, раковима који лутају по песку, као и муринама и шљокицама у отвореним водама. Ако сте пажљиви, можда ћете чак имати довољно среће да видите баракуде како пролазе. Ако одвојите време да погледате около, наћи ћете много малих створења.

Сазнајте више

Pointe Malendure

Бисер Малендуре. Само помените име овог сајта локалном инструктору и видите пламен у њиховим очима. Ово је могуће направити дрифт роњење према Јапанском врту или Ансе Негрессе.

Сазнајте више

Epave du Gustavia (Wreck)

Овај теретњак са пешчаним сатом од 49 м са око 7,50 м поринут је 1953. године под именом ГЕОЦЕАНИКУЕ и преименован у ГУСТАВИА 1982. Након темељног чишћења, потопљен је као вештачки гребен 1991. године, око 1 миљу од пешчане стене Боурелланте, на десној стени Малендуре. .

Сазнајте више

Anse Négresse

Ансе Негрессее је најбоље скривено место за роњење у Малендуреу. Надвисина литицама, ова локација нуди благу падину између корала и пешчаних спрудова која омогућава лепо роњење.

Сазнајте више

La Piscine

Оно што ће вам искочити када стигнете на ово место је кристално чиста вода и тиркизно плава свуда. Поздравља вас прелепо плитко пешчано подручје за учење. Три могућа курса почињу са истог места, то је оно што је магично на овом сајту.

Сазнајте више

Pigeon Island

Ово ронилачко место је погодно за све, од основних ронилаца до ронилаца специјализованих за дубинско роњење, са могућношћу роњења на платоу од неколико метара, али и са стрмим спуштањем до зоне од 40 метара.

Сазнајте више

Pointe Carangue

Царангуе Поинт се налази између 2 ронилачка места. До ње се може доћи из базена или кораљних башта, а просечно је 10 до 30 метара. Постоји умерена до јака струја. Када је јака, препоручљиво је да легнете на земљу и посматрате метлу великих очију.

Сазнајте више

Bouée Anticyclonique

Боуее Антицицлоникуе је НАЈБОЉИ део Националног парка Гвадалупе. Спуштајући се од 10 до 45 м дубине, не смете се плашити висине. Овде се налазе и различити топли извори из вулкана Монтсеррат. Нитрок се препоручује.

Сазнајте више