Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Brückelsee

Улазак са обале преко мале падине (опасност од клизања). Дубина на месту роњења до прибл. 18 метара. Погодан и за почетнике због равних површина. Максимална дубина од 55 метара за искусне рониоце и стручњаке.

Сазнајте више

Murner See, Liegewiese Ostufer

На око 20 метара од обале налазе се 2 платформе, на 1 метар и 2,7 метара дубине, које су одличне за обуку почетника. Одлично и за све тренинге у ограниченим отвореним водама.

Сазнајте више

Murner See, Plattform Nordwest Ufer

Постоји неколико платформи за роњење на различитим дубинама, погодних за студенте ОВД и друге курсеве. Улаз је дизајниран тако да буде лако доступан за почетнике.

Сазнајте више

Murner See

Ова локација је углавном погодна за напредније рониоце због дубине од 45 метара. Можете видети „Пингуинграбен“ са „Пингвином“ који стоји на око 20 метара, пратити до око 32 метра, а затим постаје плићи.

Сазнајте више

Murner See, Süd

Бивши рудник мрког угља. Улазак са обале, место роњења, због дубине, погодније је за напредне и стручне рониоце као и за техничке рониоце. Почетницима је тешко да се тамо оријентишу.

Сазнајте више

Murner See Holzturm

На северној обали Мурнер Сее-а, некадашњег површинског копа мрког угља, наћи ћете улаз „Холзтурм“ / „Ауссицхтстурм“. Након улаза са леве стране, наћи ћете 20 м степенасту рударску платформу са много малих „значаја“ изнад 10 м. Од улаза право уже води у дубину.

Сазнајте више

Murner See Badeplatz

Језеро Мурнер је рекреативно водно тело у округу језера Горњи Палатинат са површином од око 90 хектара. Иако није тако велико и познато као Стеинбергер Сее, лети га посећују купачи, рониоци, љубитељи водених спортова и кампери, пошто су обале рекултивисане.

Сазнајте више

Murner See Rutsche

На јужној обали језера Мурнер Сее, некадашњег површинског рудника лигнита, налази се улаз „Тобоган“. На око 5 ма висине почиње тобоган металног материјала који се спушта до дубине од око 40 м. У плитком подручју налази се и прелепа подводна шума. Кисела вода пружа углавном добру видљивост.

Сазнајте више

Řečice - přední lom

Lep kamenolom poplavljen posle rudarenja. Trenutno se rudarstvo još uvek odvija u okolnim kamenolomima. Ako želite da ronite, prvo morate kontaktirati Daniela Hofmana, Legií 526, Vodňany 38901 na tel. +420774961805 - tu je i punio stanica.

Сазнајте више

Freibad Windischeschenbach

Otvoreni bazen sa bazenom koji nije plivač i plivač, idealan je za treninge i oslobađanje početnika jer je traka od 50 metara, ili pogodna za trening, za roditelje veliki dečiji prostor za igru sa bazenom za veslanje.

Сазнајте више