Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Shaab Sakara

Shaab Sakara je veoma lep mali greben kratkim navigacionim izletom. Sadrži peščano dno na maks. 17 m. U južnom delu možete naći mnogo lepih korala i tako veliku koralnu baštu na zapadnoj strani grebena.

Сазнајте више

Um El Sheikh

Um El Љeik je jedno od najbliћih mesta za ronjenje pored obale koja se nalazi u zaљtiжenim oblastima. što smo mogli da uradimo čak i po olujnom vremenu. lep greben i lepi Pinnacles i mekani koralni i peščani donji kraj kapljice.

Сазнајте више

Siyle Island

Ostrvo Sijl kako ga zovu Ostrvo Maledive ili beli pesak ili ostrvo Hamata. U oblasti zaštite tako lako se stiže do nje u čak i lošem vremenskom stanju i još uvek postoji mogućnost da se presta preko ostrva i uživa u šetnji. Dobar greben i dobri korali i lep zid po prosečnoj dubini od 24 metra.

Сазнајте више

Habili Orca

Habili Orka je veoma blizu obale ali lep Greben smo ga otkrili od 2017 godine , pošto je svaki habili mali greben malo dublji od površinske vode tako da mu je potrebno ravno more da bi tamo zaronio , sve bi moglo da se okrene za 60 min puno lepih tvrdih korala i nemo i jegulje bašte veoma blizu južnog grebena .

Сазнајте више

Wadi Lahmy Azur, Housereef

Na severu nalazite pored glavnog grebena lepe koralne blokove prekrivene malim morskim životom. Na jugu je naš divni Anemone City u maksimalnoj dubini od 12 metara. Kućni greben odgovara svim nivoima. Dubina je između 12 i 40 metara.

Сазнајте више

Shaab Zabargad

Zabargad Greben je naљ opcionalni za koga ћelimo da lako ronimo. Kratka i laka navigacija za putovanje čak i u vetrovitim danima. Jedan od najboljih tvrdih koralnih vrta i peščani donji plato završavaju se otpuštanjem.

Сазнајте више

Habili Coconut

Habili Kokos je odlično mesto za ronjenje i lako ronjenje puno mekih korala i Gorgonije i mnoge ribe i stoni koral su samo 2 vrha ali puni morskog života.

Сазнајте више

Habili Sama

Habili Sama ili Habili B. najlepši Habili u Fury Shoalsu pošto ima 2 mala grebena između Grebena postoji najveći anemon grad koji ste ikada mogli da vidite u Fury Shoalsu počinje od 2 metra do dna 17 metara. Soft Coral and Table Coral and Gorgonia and Many Pinnacles

Сазнајте више

Shaab Said

Shaab Said je prvi greben koji se vidi dok plovite do Fury Shoalsa. Sadrži veoma ogroman severni greben i mali greben. Između oba grebena nalazite lep plitak kanal koji se završava u koralnoj bašti. Peščano dno oko grebena dovodi do otpuštanja sa obe strane, severa i juga.

Сазнајте више

Shaab Mohamed

Šaab Mohamed sadrži koralni vrt u južnom delu i koralne blokove na zapadnoj strani. Ima još ogromnih blokova koje treba otkriti u severnom delu grebena.

Сазнајте више