Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

loadstone reef

Гребен Лодестоне је најближи гребен Таунсвилу, удаљен само нешто више од сат времена вожње бродом. Дубина се креће од 3м до 45м, тако да је погодан за све врсте ронилаца и ронилаца. Видљивост је обично око 5 - 20м у зависности од времена.

Сазнајте више

Museum of Underwater Art, Coral Greenhouse

Направљен од нерђајућег челика и пХ-неутралних материјала за допуну природног раста корала. Тежак више од 158 тона, „Кораљни стакленик“ је испуњен са 20 чувара гребена који пропагирају корале ширећи поруку о очувању гребена.

Сазнајте више

Alma Bay

Залив Алма има плитки гребен са леве и десне стране. Благо нагнуто, песковито дно са врло малим кретањем воде. Максимална дубина је 9м са просечном дубином око 5м.

Сазнајте више

Yongala Wreck

Олупина СС Ионгала - Чамац је сада вештачки гребен са невероватним морским животом који је превелик у поређењу са великим коралним гребеном. Не можете продрети или додирнути олупину јер је то гробно место, али то не одузима од овог невероватног роњења. Може имати веома јаке струје.

Сазнајте више

Horseshoe Bay

Плитко, али прелепо место за роњење. Желели бисте да планирате улазак у Хигхтиде! иначе је изузетно плитка. Савршено лак за навигацију и ретко има струју.

Сазнајте више

Rose Bay

Лепо и плитко место за роњење, које се налази на северној страни залива Роуз. Идеално за она дуга и спора роњења у потрази за разноликим морским животом. Пажљиво улазите, пазите на камење испод површине!

Сазнајте више

Blue Pearl Bay 2

Lep raspored bomija i zida koji treba istražiti. Bravo za ronjenje na 18m za trening. Pod vodom više stenovitih sa jasnim nagoveštajem destruktivnih moći ciklona Debi- lepo ponovo uzgaja greben sa puno slepih miševa okolo. Moguće je naići na veliki broj slepih miševa, škrtica i kornjača.

Сазнајте више

Black Island “WONDERWALL“

Ostavite - vis 5 do 10m. Struja ovde zavisi od plimnog toka. Ovo mesto ima veliki broj škola riba i divljih životinja - uključujući meke, tvrdi korale, anemone ribe i kornjače.

Сазнајте више

cockatoo point

Tačka koktela ima postepeni pad i ponekad ima nisku- jaku struju u zavisnosti od plimnog toka. Odličan za gnjuranje duž meke koralne police ili ronioca za istraživanje većih tvrdih koralnih struktura - oko 1m do 20m.

Сазнајте више

Butterfly Bay “KEYHOLE“

Miran i plitak ključaonica u obliku grebena dostupan samo manjim plovilima (max2). Obilni koralni život čini ovo mesto uzbudljivim za ronioce svih nivoa.

Сазнајте више