Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Praia Vermelha - costão do morro da Babilônia 2

Праиа Вермелха се налази у насељу Урца, у Рио де Жанеиру. Окренута ка мору, стеновита обала са десне стране је брдо Бабилониа. Тачка роњења 2 на овој обали почиње од прве увале и иде у супротном смеру од плаже до почетка кривине!

Сазнајте више

Ilha Pai / Ponta Sul

Острво Паи је најудаљеније од плаже Итаипу и има другачију формацију стена од друга два острва (Мае и Менина). Ова тачка има већи нагиб и стрмију обалу, пружајући потпуно другачији профил роњења од суседних острва. Залутање је могуће.

Сазнајте више

Face Norte

Најзаштићенија обала у региону, северна страна Илха Цомприда нуди нагли нагиб, сусрећући се са песком дубине између 9 и 12 метара.

Сазнајте више

Ilha Mae / Ponta Sul

Јужна тачка матичног острва је одличан профил за рониоце почетнике, али и за искусније рониоце који желе да уживају у мирнијем роњењу, са малим дубинама и пуно морског живота.

Сазнајте више

Mae Ilha Caves

Мале пећине на острву Мае су камене формације које чине право игралиште за рониоце свих нивоа. Унутар ових структура налазе се велике количине рибе, што изненађује када се пажљиво посматра. То је најтраженије место на обали Нитероја.

Сазнајте више

Canal da Ilha Menina

Роњење у каналу Илха Менина је одлична прилика за роњење у дрифту, ако услови плиме дозвољавају. Можете видети занимљиву формацију стена и пуно морског живота.

Сазнајте више

Ilha Rasa - Portinho

Добра алтернатива таласима југ-југозапад, обала до портињо нуди склониште за рониоце почетнике. Удаљавајући се ка песку, могу се наћи дубине у распону од 30 метара, што омогућава формирање дубоког роњења. Просечна температура 18 степени и видљивост 3 метра.

Сазнајте више

Ilha Rasa - Guincho

Класично обално роњење, идеално за мање искусне рониоце. Ипак, пажња је важна, јер дубина између обале и песка може досећи и до 20 метара. Просечна годишња температура 18 степени и видљивост 3 метра.

Сазнајте више

Costao de Itaipu

Одличан за ноћно роњење, када је сва фауна активна, пружајући миран и шармантан роњење. Обала плаже је широка, што омогућава неколико начина за истраживање роњења, што се може обавити из чамца или са уласком на плажу.

Сазнајте више

Naufrágio Buenos Aires (Wreck)

Буенос Аирес Стеам је потонуо 1890. Тачка назначена за искусне рониоце, а олупине су пронађене дубине од 13 до 42 метра. Уобичајено присуство јаких површинских струјања, просечна температура од 18 степени и просечна видљивост од 3 метра.

Сазнајте више