Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Furana North

Ронилачко место је класично место за роњење у каналу које такође има тхила, што је подводни врх од 12 до 30 метара. Обично скаче на спољашњем гребену са заношењем левог рамена у канал. Након отприлике 20 метара могуће је доћи до тиле.

Сазнајте више

Maagiri

Opis: Greben Maagiri pokriva veliku površinu i sastoji se od nekoliko koralnih blokova na raznim dubinama, malog otpuštanja i peščanih padina. Naj plitkiji grebenski vrh počinje na oko 2 metra sa maksimalnom dubinom od približno 32 metra. Sve ovo ga čini uzbudljivim mestom za ronjenje za sve nivoe ronilaca.

Сазнајте више

Banana Reef - Fee Gaa Giri

Легендарни гребен Банана! Гребен је велики и у облику банане са пећинама и превјесима. Врх гребена је између 3 и 8 метара од места где се спушта на 30+ метара.

Сазнајте више

Lankan Caves

Цоол дрифт роњење који такође увек носи струју са собом. Почните или близу тачке Манта или, са мање струје, директно на улазу у канал. Пећине су прилично надвишени који се крећу од 12 до 30 м. За искусније постоји дубоки нос усред струје.

Сазнајте више

Lankan Manta Point

Da stignem za 90 minuta sa Donijem u pravcu Muљkarac. Stanice za čišćenje se nalaze na otvorenom grebenu i mogu imati umerenu do jaku struju. Od maja do novembra Mantas može biti primećen na stanicama za čišćenje

Сазнајте више

Lankan Beyru

Ланка је станица за чишћење манта ража и ронилаца који често посећују задивљујућу представу манта, један од најважнијих догађаја сваког путовања на Малдиве.

Сазнајте више

Nassimo Thila

Вероватно један од најбољих Тхиласа у целој области Северног Малеа, такође познат као Рајска стена или Девичански гребен. Постоји неколико врхунаца на северу Тхиле, где су главне рибе, заједно са прелепим коралним формацијама и морским лепезама. Предиван роњење за искусне рониоце због јаке струје.

Сазнајте више

Lankan Faru

Лепо дрифт роњење за све нивое рониоца. После сезоне Манта ронимо овде да гледамо друге невероватне животе. Гребен се спушта од 5 до 30 м, дубље на дну, у пешчаним пределима се налазе ајкуле и ража. У великим стенама видимо кирње и стаклене рибе.

Сазнајте више

Madi Miyaru Kanmathi / Tigershark Point

Ispred Luke Hulhumale, severno od ulaza trajekta.

Сазнајте више

Madi Miyaru Kanmathi

5 min od Hulhumale Jetty, obiman greben. To je strma padina koja počinje od 3-5m na 25m, a onda gde ima peščano dno na 30m+. Što si se više udaljavao od grebena, to je dublje. Ova lokacija za ronjenje obično nema aktuelnu lokaciju. Molimo vas da koristite SMB kada se uzdignete jer ima dosta brodskog saobraćaja.

Сазнајте више