Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Big Brother East

Острво Браће, или Ел Акхавен, је „мора заронити“ за сваког рониоца који посети Египат. До овог места за роњење може се доћи само преко чамаца за даска. Локација садржи два острва, мало и велико острво. Ово је напредније роњење јер може имати јаке струје и дубоке падавине са пуно виђења ајкула.

Сазнајте више

Big Brother South

Јужна висораван, протеже се од јужног врха Великог острва. Почиње око 30 м и протеже се око 500 м јужно, ова локација тоне на 60 м на тачки. Ова висораван је широка око 20 м и пада на преко 80 м са страна. Струја често тече са севера, што отежава повратак против струје.

Сазнајте више

Big Brother

Ofšor ostrvo sa zadivljujućim grebenima svuda oko sebe. Potencijalno veoma jake struje koje se mogu promeniti tokom ronjenja, zato budite svesni toga. Ronjenje u driftu i duboko ronilačko iskustvo je od suštinskog značaja. Pobrinite se da imate i SMB na svakom ronjenju.

Сазнајте више

Anemone Garden

Улазак са глисера, са спуштањем на бову. Прелепи корални блокови. На врху ових блокова је највећи врт анемона у Ел Кусеиру.

Сазнајте више

El Makhroga

Роњење са минибуса. Улазак кроз рупу на крову гребена директно у гребен на 10м дубине. Прелепа корална башта са блоковима са једним гребеном.

Сазнајте више

Ras El Quseir

Лепо обрастао зид, у песковитом дну велики корални блокови и ливада морске траве са мањим лепим коралним блоковима. Могућност корњача.

Сазнајте више

El Mina

Ulaz je kao ronjenje, obmanjujuжi konopcem. Počinješ od koralnog zida, praćen nekim prelepim koralnim blokovima preko peščanih zakrpa sa morskom traom

Сазнајте више

Maheleg

Роњење на обали минибусом. Улаз преко пристаништа. Улазнице. Леп, миран залив са пуно лепих корала. Углавном само светлосна струја. Тренутно затворено.

Сазнајте више

Zerib Soraya

Прелепи гребен на југу са величанственим меким коралима и прелепом коралном баштом. Улаз и излаз кроз тунел преко врха гребена.

Сазнајте више

Oma Sukan

Улазак као дрифт роњење. На почетку прелеп зарасли зид, затим горгонски плато који се завршава прелепом коралном баштом.

Сазнајте више