Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Impérial du Large

Империаук су део архипелага Риоу и представљају 3 стене североисточно од острва, што их чини једним од најпознатијих роњења у Марсеју.

Сазнајте више

Impérial de Terre

Империаук су део архипелага Риоу и представљају 3 стене североисточно од острва, што их чини једним од најпознатијих зарона у Марсеју.

Сазнајте више

Zagnjureni direktno iznad tačke, izvanredno otpuštanje, stižemo u šetnju između Rioua i Velikog kongla sa mnoštvom rupa. Vraćam se i izvlačim velike kamene blokove na poslužavnik obezbeđen morskim životom.

Сазнајте више

La grotte à perez.

Предиван пад до максималних 40 м са малим платоом на око 30 м, ова огромна катедрала-пећина почиње на 25 м и спушта се на око 14 м, напредујући око десет метара изнутра.

Сазнајте више

Faille de Plane

Између подводних платоа, тунела и спуста, има за сваког понешто. Главни платои су дуги између 8 и 12 метара. На страни раседа: тунел од десет метара са неколико могућих улаза/излаза и луком/спиља. -одступници до 30 метара на страни Цап де Плане.

Сазнајте више

Мало каменито острво које се налази јужно од Марсеја, поред масива Цаланкуес. То је део архипелага Риоу, прелепог кањона праћеног спуштањем. Није неуобичајено да видите шкарпине, веће браде, јегуље, антије, рибице, па чак и баракуде.

Сазнајте више

Calanque de Pouars Plane

Такође позната као Поуарс или Порт де Плане, ова добро заштићена увала подсећа на малу луку. Стена са леве стране, приступ могућ само у мирном мору до малог тунела који пролази изван увале између 4 и 8 м. Напољу два стеновита врха на око 12 м и гребен на 20 м који се спушта до максимално 35 м.

Сазнајте више

grotte mystérieuse

Сама пећина је тунел који се отвара на 12 метара, на дну кањона са десне стране. Ако врло брзо погледате горе, видећете бунар у који можете да се попнете да бисте изашли на отворено, у котлини окруженом светлуцавим стенама. Када је лепо време, осветљење је магично.

Сазнајте више

мала увала коју стварају 2 острва, максималне дубине 12 м. Мини пролази између 2 острва да би дошао до друге стране где се налази лепа мала ниша и мала платформа између 3 и 8 метара. Ово се наставља лево кроз мали кањон и спуштање до максималне дубине од 25 метара.

Сазнајте више

Фарилони се налазе на јужном делу острва Маире, то су две стене. Прекрасан пад са два главна лука и другим мањим.

Сазнајте више