Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Na istočnoj strani ostrva mali zaliv južno od Zaliva Tanote. Do ovog mesta ronjenja možete stići brodom sa zapadne strane Koh taoa koji se nalazi oko 1 sat ili se može zaroniti na obalu pravo sa plaže.

Сазнајте више

Hin Ngam

Хин Нгам се налази на југоисточној обали Кох Таоа, на путу у Аов Леук који је жариште за роњење и роњење. Хим Нгам је заштићен и има гребен који се простире око залива. Ронилиште има максималну дубину од 12 метара са пешчаним дном што га чини идеалним за рониоце почетнике и студенте.

Сазнајте више

Налази се на југоистоку острва. Ово ронилачко место има плитку воду која је добра за обуку роњења и вежбање пловности. Место за роњење је заштићено, тако да можете ронити у мирном и стабилном окружењу без таласа.

Сазнајте више

Tanote Bay

Залив Таноте је прелепо место за роњење на источној обали Ко Таоа. Гребен почиње од саме обале и протеже се преко целог залива. Ивица гребена је на дубини између 8 и 15 метара. Поред олупине Катамаран на 18 метара, залив Таноте има различите конструкције вештачких гребена, као и мале пећине!

Сазнајте више

Ostrvo ajkula se kreće od dubine od 0 do 25 metara, što ga čini jednim od najsvestranijih ronilačkih mesta Koh Taoa. Struje mogu biti jake oko ovog mesta, ali ronioci obično mogu da se utoče umesto ostrva i uživaju u opuštenom ronjenju.

Сазнајте више

Laem Thian Caves

Одлично за почетнике ако останете на око 5м - веома лепо ако је сунце напољу! За напредне мале групе, можете истражити мале пећине до 20 м.

Сазнајте више

Роњење овде је између 5м-24м. Постоји мали плато и мали кањон. Ако се спустите до ивице, може бити доста струје која обично тече на север дуж обале.

Сазнајте више

Mao Bay

Залив Мао се може истражити како према југу тако и према северу. На северу ћете наћи вештачки гребен на дубини од 15 метара. Осим тога, велике громаде су веома карактеристичне за ово подручје.

Сазнајте више

HTMS Hanhak Sattru 312, Wreck

Samo na ušću zaliva, ova novootkrivena olupina dugačka je 44,9M, široka 7M, je brod za napad velikom brzinom. Pripada patroli Zaliva, Kraljevskoj tajlandskoj mornarici i koju je izgradila Singapurska brodska zgrada i inženjering Co., d.o.o.

Сазнајте више

Chalok Bay

Залив Чалок је сликовита плажа са белим песком и кристално чистом водом, што ово скровиште чини предивним местом за пливање и роњење. Плажа има постепени нагнути корални гребен, плажу на мору, а на ивици залива где је дубља налази се место за роњење познато као Хин Таа Тох, које се често користи за рониоце почетнике.

Сазнајте више