Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Shetani / Three Turtles

Ова локација је мали зид који се спушта од 5 метара до максимално 18 метара. Постоје врхови корала, тврдих и меких, са много малих коралних риба у невероватним нијансама боја.

Сазнајте више

Tumbatu Lagoon

Лагуна Тумбату има просечну дубину од 2 до 18 метара. Магично острво на северу Занзибара, зид од кораља прекрива западну страну острва Тумбату са најздравијим и најживописнијим коралним гребеном на Занзибару!

Сазнајте више

Mwana Wa Mwana

Мвана Ва Мвана је омиљено локално место за роњење. Дубина се креће од 2м до 15м. Назив овог сајта на свахилију значи беба бебе. Мвана ва Мвана је мало острво северно од Тумбатуа; током осеке, два острва су повезана пешчаним спрудом.

Сазнајте више

Nankivell

Дубина на овој локацији је између 6м и 16м. Још један гребен, ово је концентрисаније подручје од Хунге. Генерално има одличну видљивост и задовољство је ронити док истражујете гребене Занзибара.

Сазнајте више

Hunga

Ово ронилачко место је усред океана и представља роњење. Наћи ћете неки врхунац са сунђерима и тврдим коралима. То је роњење на плиму, па се побрините да ово роните када је осека.

Сазнајте више

Renco

Renco Bomi je velika koralna bomi struktura, vrh grebena je na dubini od oko 5m i spušta se 16m. Dok je ovaj greben pretrpeo određenu štetu od lokalnih ribara, postoji veliki broj korala i riba.

Сазнајте више

Shane’s

Схане'с је један од најпосебнијих гребена за локално становништво у овој области. Увек изненади чудним, ретким морским животом. Ово је обавезно роњење за фотографе и љубитеље макроа! Дубина се креће од 6 до 25 метара.

Сазнајте више

Levenbank

Левенбанк је дубоко роњење и најбоље је за напредне рониоце. Налази се у средини Индијског океана са максималном дубином од 35 м. Ронићете из дубоког у плитко подручје где се може наћи врхунац прекривен тврдим и меким/спужвастим коралима.

Сазнајте више

Haji

Коси гребен који иде паралелно са североисточном обалом од 10 метара. Велики избор тврдих и меких корала са великим делом плочастог корала. Видљивост је скоро увек добра.

Сазнајте више

Nyumba Ya Casa

Ово је забавно место за роњење јер се сматра кућом за корњаче. Такође има врхунац прекривен меким сунђерима.

Сазнајте више