Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Марилин'с Цут је једно од најпопуларнијих места у морском парку Блооди Баи. Овај прелепи одлазак је најпознатији по великом пливању и Сиду Вишасу, девојци са проблемима са бесом.

Сазнајте више

Jackson Wall and Reef

Ова локација се састоји од мини зида, формација коралних глава, пешчаног булевара и главног зида прожетог пролазима. Као супер забавно роњење и савршено за почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Роњење на острву Мали Кајман требало би да буде на листи сваког озбиљног рониоца! Гребени су нетакнути, зидови одузимају дах, а морски живот је у изобиљу.

Сазнајте више

Fisheries

Najzastarenije mesto ronjenja na severnoj strani Kajman Braиa. Sa igle za usidrenje pratite mini zid pored dva peščana padobrana i stižete do velikog stubnog korala. Vrh korala je oko 30ft/9m i grebenski pod se nalazi na 50ft/15m.

Сазнајте више

Lobster Pot

Plitko mesto ronjenja na severozapadnom kraju Kajman Braиa. Sloping miniwall počinje od 10m/30ft i susreće se sa peskom na dubini od 16m do 20m/55 do 65 ft. Obilne zakrpe korala okružuju mini-zid.

Сазнајте више

MV Captain Keith Tibbetts (Wreck)

Ова спектакуларна олупина лежи на северозападној страни Кајманског Брача, али је такође доступна чамцем са Малог Кајмана. Ову фрегату класе Кони ИИ дугу 330 стопа изграђена је за кубанску морнарицу од стране Совјетског Савеза 1984. године. Купила су је Кајманска острва и потопљена 1996. као вештачки гребен и место за роњење.

Сазнајте више

Buccaneer Reef

Буццанеерс Рееф је зарон на обалу на западном крају Кајманског Брача. Успешан гребен, одличан за почетнике и рониоце. Много живота на гребену за видети.

Сазнајте више

Са преко 50 именованих локација за роњење, Кајмански Брач, најмање насељено од Кајманских острва, има понешто за свакога. Роњење са зидова које одузима дах, велике олупине и прелепи корални вртови.

Сазнајте више

Стинграи Цити је једна од најпопуларнијих атракција на Великом Кајману. Ова локација се налази у северном заливу Великог Кајмана и има јужне ражаре које се налазе у природи. Ова локација је постала светионик за оператере роњења који доводе туристичке групе овде.

Сазнајте више

Spanish Bay Reef

Назван по старом шпанском одмаралишту Баи Рееф, Спанисх Баи Рееф је веома популарно роњење на обали међу локалним становништвом и посетиоцима. Само 200 стопа од лукобрана који је направио човек налази се мини зид који иде паралелно са обалом. Роњење овде током плиме је најбоље јер осека значајно смањује видљивост.

Сазнајте више