Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Wheeler Branch Park

Вотер Дистрицт округа Сомервелл отворио је Вхеелер Бранцх Парк 7. августа 2010. Парк има рампу за чамце са плутајућим доком, плажу која такође има своје острво за плутајуће пристаниште, јавне тоалете, наткривене просторе за пикник и велики павиљон.

Сазнајте више

Valhalla Missile Silo

Ова ронилачка локација је у приватном власништву и изнајмљује се званичним ронилачким групама са њихове веб странице. Само прогуглај. Предложите добру физичку кондицију јер има много степеница доле.

Сазнајте више

Lake Elmer Thomas Dam

Ово ронилачко место, заједно са акваријумом Медицине Парк и центром за природу, је добро место за упознавање и упознавање слатководног морског живота у Јужној Оклахоме. Погледајте зашто годинама рониоци који желе да науче више о заштити природних станишта за слатководни живот долазе овде да роне.

Сазнајте више

The Scuba Ranch, Terrell, Texas

Сцуба Ранч, раније познат као Цлеар Спрингс Сцуба Парк, отворен је 15. јуна 2001. Ми смо рекреативни објекат за роњење у власништву породице и којим управљамо, и нудимо језеро на 22 хектара које се напаја из извора и има једно од најлепших природних станишта које смо видели у слатководном тексашком језеру.

Сазнајте више

Stillhouse Hallow Lake

Ово слатководно језеро је популарно место за локално становништво. Видљивост је обично 5-15 стопа са топлијом водом током летњих месеци. У марини на североисточној страни језера налази се ронилачка радња која омогућава погодно пуњење ваздуха.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise Dock

Пристаниште за обуку које се налази одмах испред ронилачке продавнице. Рониоци огромним кораком улазе у 12 стопа воде и прате бову до платформе. „Ово је званична „почетна тачка“ роњења.

Сазнајте више

Стиллхоусе Холлов Лаке се налази у централном Тексасу и отворено је током целе године. Стиллхоусе Парк је лако заронити на обалу и популаран је међу локалним становништвом. У марини на североисточној страни језера налази се ронилачка радња која омогућава погодно пуњење ваздуха. Видљивост је обично 5-15 стопа.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise’s Advanced Site

Dođite da vidite ovaj fenomenalan sajt da vežbate navigaciju, ili da samo vidite atrakcije. Dostupne stvari koje treba videti su Roštilj, kadica, jedrenjak, Ajkula, Kornjača. Platforma se nalazi na 30ft/9m i omogućava vam da vodite namenski kurs, ili da se probijete kroz groblje i do Dubokog horizonta.

Сазнајте више

Stillhouse Graveyard

Ово ронилачко место има платформу на обали са везом за чамац на бови. Постоје линије које се протежу од платформе на северу и југу и линија која иде на запад до дубоке платформе.

Сазнајте више

Језеро Алан Хенри је резервоар који се налази у горњем басену реке Бразос у Сједињеним Државама. Створен изградњом бране Јохн Т. Монтфорд 1993. године, њиме управља и користи га као будуће терцијарно водоснабдевање град Луббоцк у Тексасу и служи као рекреативно место за регион Западног Тексаса

Сазнајте више