Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Breakers House Reef South, Soma Bay

Хоусерееф, директно испред ронилачког центра, врло лако доступан шатлом и одличним услужним особљем. Мало ветровито и такође набујало припада овде са променљивим струјама.

Сазнајте више

Abu Soma Garden

Ово ронилачко место је плитко до преко 30м са малом струјом, па је погодно за рониоце почетнике. Пошто је корални врт плитак, то је такође веома лепо место за роњење.

Сазнајте више

Robinson Club Soma Bay Pool

Pogodan za prva ronjenja kursa za početnike i Probajte Skubu, delimično i u upotrebi plivača i aqua kurseva, maksimalne dubine 1,60m.

Сазнајте више

Robinson Club Soma Bay House Reef

Ulaz: plaža/ obala, dubina do 12m, nakon apropusa. 180m opušteno sa plaže, dobro pristaje za Scuba Skills Updates i Try Scuba.

Сазнајте више

Tobia Arbaa

Тобиа Арбаа је популарно ронилачко место у близини Сафаге и до њега се може доћи глисером или дневним обиласком чамцем. Место за роњење садржи пет главних врхова на плитком пешчаном дну и погодно је за почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Tobia Hamra

Са дубином од 5-40м, ова локација има понешто за свакога. Такође је веома лепо за рониоце. Пловидба до чамца понекад може бити мало отежана јер се налази усред кораљне баште.

Сазнајте више

Tobia Kebir

Лако роњење без велике струје, стога погодно за рониоце почетнике. Од Тобије Кебира можете направити 3 различита зарона. Такође за роњење по лошем времену.

Сазнајте више

Gamul Soraya

Око 30 минута од обале бродом. Главни гребен се протеже до 14 метара дубине. Јужна страна иде до 20м. Има мало струје, али због своје величине може бити мало ветровито и није увек приступачно када су ветрови јаки.

Сазнајте више

Gamul Kebir

Кратко време вожње од цца. 25 минута и може се прићи чак и при јаком ветру. Плитак гребен (макс. 16м) са одличним условима осветљења. Осим канала, струје је мало или уопште нема.

Сазнајте више

Lotus Bay House Reef

Кућни гребен који се налази у заливу Лотус је одличан зарон на обали. До гребена се може доћи директно са плаже. Спушта се на дубину од 9 м, што га чини идеалним за дуга роњења. Нуди савршене услове за почетнике, али и за тренинг роњења.

Сазнајте више