Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 10 минута вожње бродом стижемо до Цала Нова Оутсиде. Због дубинског профила ово место је веома мало зароњено и тако се показује са своје нетакнуте стране. Неравне литице са много горгонија и бројним јатама рибе су врхунци овде. Препоручује се лампа.

Сазнајте више

10 минута североисточно од Тамариуа налазимо стену Аигуа Кселида. На линији за привез већ можете доћи до гребена за 8 метара. Врхунац на овом месту је мала пећина на 12 метара у близини сидришта, довољно велика да роните кроз њу као пријатељски тим. Овде се препоручује лампа.

Сазнајте више

Canons de Tamariu

А апрокимадаменте медиа милла ен френте де Тамариу подемос енцонтрар уна инмерсион цомпуеста пор дос десфиладерос енмарцадос ен трес паредес, цон фондо де арена, емепезандо ла инмерсион а поцо мас де 10 метрос и бајандо хаста

Сазнајте више

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 10 минута вожње чамцем стижемо до спољног гребена Ес Фурија, стене Тамариу. Веома лепе стеновите формације са много горгона, стрми зидови са јегуљама и муринама и много ројевих риба, понекад и великих риба. Препоручује се лампа.

Сазнајте више

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 20 минута вожње бродом стижемо до ронилачког места Ел Анцла или Невер цоме бацк. Широк и веома храпав, овај гребен је претходница за оријентацију. Због профила дубине и непознатости, ово место је веома нетакнуто и мало раздваја. Овде се препоручује лампа.

Сазнајте више

За око 10 минута вожње бродом према северу, залив Аигуа Кселида је заштићен од ветра и таласа. Лако место за роњење са максималном дубином од 18 метара. Постоји много великих стена и кањона за истраживање са великим луком као врхунцем на малој дубини.

Сазнајте више

Гребен Монтиелл, заштићен од струја и таласа, удаљен је само 7 минута навигације од ронилачког центра. Стена у облику зрна кафе, која је окружена песком, има максималну дубину од 24 метра и посебно је лака за навигацију због своје топографије. Препоручује се бакља.

Сазнајте више

Након 20 минута пловидбе уз обалу, стижемо до Цуева Гисберт. На улазу дубоком 12 метара налази се пећина дуга 120 метара. На крају пећине, вода је дубока 1,5 метара и на зидовима се виде слепи мишеви. Светло је апсолутно неопходно.

Сазнајте више

Пристаниште за чамац и улаз у кућни гребен удаљени су само 30 м од базе. Најлепши део залива резервисан је за рониоце и пливаче и обезбеђен је нашом линијом бова. Овај прелепи кућни гребен нуди понешто за свакога са максималном дубином од 15 м.

Сазнајте више

Illa Negra

Јужно од Кап де Бегура, заштићено од северних ветрова, налазимо велико острво, направљено од тамне стене, које се зове Ила Негра. Ово је једноставно роњење, за све нивое и које је увек покривено од таласа.

Сазнајте више