Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Leonora’s Reef (X)

Greben počinje lepo na plitkim dubinama i zato je dobar za gnjuranje. Pored toga, imate strm zid sa mnogo uliva i tunela gde možete naći mnogo života.

Сазнајте више

Sampler (Z)

Sampler je najsevernije ronilačkog mesta na Klajnu Bonaireu i veoma posećen sajt. Flertujte sa ljubaznom anđeoskom ribom koja živi ovde i uživajte u grebenu.

Сазнајте више

No Name (A)

Ovo mesto nije među najznačajnijim tačkama Klajna Bonaira. Pošto vodeni taksi do Klajna Bonaira staje ovde, to je veoma posećeno mesto od strane plažara i dnevnih izletnika.

Сазнајте више

Carl’s Hill (V)

Sa svojim mekim koralima i sunđerima, ovaj zid je pravo uživanje za podvodnog fotografa. Sajt je zato dobio ime po fotografu Karlu Roesleru. Wnad ide od 10 do 40 metara.

Сазнајте више

Mi Dushi (T)

Mi Duši (Moja draga) je prelep zid koji se prostire na 38 metara. Nalazi se na ostrvu Klajn Bonaire, a njegov ravan početak čini ga idealnim i za gnjurce.

Сазнајте више

Ebo’s Reef (B)

Greben se nalazi na Klajnu Bonaireu, pa ga posetite brodom. Nazvan je po Ebo Domacassé, (jednom od) prvog sertifikovanog instruktora ronjenja Bonaire.

Сазнајте више

Sharon’s Serenity (R)

Prelepo mesto na Klajnu Bonaireu, jer se usidrite blizu obale, ovo mesto je veoma pogodno za ronjenje i gnjuranje. Dubina grebena je od 6 do 30 metara.

Сазнајте више

Joanne’s Sunchi (J)

Joanne's Sunchi (ili Joanne's Kiss) je prelepo ronilačko mesto sa dubokim otpuštanjem. Duž ove kapljice gde raste mnogo korala, postoje peščani grebeni koji se protežu do dubine.

Сазнајте више

Rock Pile (I)

Ovo mesto je, kako bi moglo biti drugačije, locirano ispred gomile kamenja na ostrvu Klajn Bonaire. Lepo mesto za ronjenje koje je takođe veoma pogodno za plitko ronjenje.

Сазнајте више

Small Wall (25)

Mali zid duguje svoje ime malom zidu koji se proteže od otprilike 12 do 24 metra i nalazi se na 25 metara od obale. To je izuzetno živopisno mesto, koje često posećuju fotografi. Napominjemo da se do ovog sajta može stići samo iz vode jer je ulaz iz privatnog objekta.

Сазнајте више