Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Morrison Springs

Морисон Спрингс је једно од најпопуларнијих места за роњење на северозападу Флориде. Велики извор са пешчаним дном окружен је парком од 161 хектар којим управља округ Волтон.

Сазнајте више

Destin East Jetty

Ово је роњење са обале. И на источној и на западној страни пролаза на овој плажи постоје молови - на источној страни људи највише роне. Ово је добро локално место са много тога за видети.

Сазнајте више

Bridge Span 12

Мост Хатавеј је првобитно изграђен 1929. Распони су били од старог моста који је повезивао град Панама са плажом града Панама. Постоји 14 распона моста Хатавеј. Распони су потопљени 1988. године.

Сазнајте више

Saint Andrew’s State Park

Одлична и лака локација за роњење са обале. Платите таксу од 5 долара за паркирање и зароните право из свог аутомобила са приступом објектима у овом државном парку Флориде. Дођите рано викендом јер ће бити гужве.

Сазнајте више

USS Strength (Wreck)

УСС Стренгтх, миноловац из Другог светског рата, био је у акцији код Иво Џиме и Окинаве где је преживела и напад патуљасте подморнице и напад камиказе. Касније у животу, Снага је служио као трупа за обуку морнаричких ронилаца у Вашингтону, а затим и Панама Ситију.

Сазнајте више

SR Access 2

Veštački greben leži oko 300m od obale plaže Access 2. Oko 30 stubova konstruisanih od centralne cevi i 4 naslagana diska na svakom koji privlače mnogo ribe.

Сазнајте више

Twin Cave

Proleće blizanačkih pećina sastoji se od dva otvora, orijentisana na severo-jug. Severna ventilacija je duboka 18,5 ft (5,6 m) i dublja je od južne ventilacije. Ulaz je vidljiv iz Plavih izvora

Сазнајте више

Blue Springs

Sa razvijenim prostorom za plivanje koji okružuje proleće prve jačine, rekreativna oblast Blue Springs je tečno igralište u nijansama plave boje, široki otvoreni basen koji se izliva na prolećno trčanje sa još desetak velikih izvora dužine.

Сазнајте више

USS Chickasaw

GPS koordinate 30.0820610400592, -85.7793789287967 Chickasaw je bio čelični trupni tegljač izgrađen u Pensakoli na Floridi 1908. Dimenzije: 107 stopa dugačak, 20 stopa snop. Leћi u 70 ft vode. Nalazi se tri milje istočno od ulaza sa Sent Endruzom, u blizini saB bove, poznate čarter čamcima.

Сазнајте више

Bridge Span 14

Мост Хатавеј је првобитно изграђен 1929. Распони су били од старог моста који је повезивао град Панама са плажом града Панама. Постоји 14 распона моста Хатавеј. Распони су потопљени 1988. године. 14. Распон моста је најроњенији у овој области.

Сазнајте више