Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

PETIT MALENDURE

Плитка локација, али богата младунчадима рибе, раковима који лутају по песку, као и муринама и шљокицама у отвореним водама. Ако сте пажљиви, можда ћете чак имати довољно среће да видите баракуде како пролазе. Ако одвојите време да погледате около, наћи ћете много малих створења.

Сазнајте више

Jardin Japonais

Измена песка, корала и стена, ово је једно од најбогатијих роњења у овој области. И као бонус ту је тунел на 13м, одмах испод сидришта за завршетак роњења.

Сазнајте више

Anse Négresse

Ансе Негрессее је најбоље скривено место за роњење у Малендуреу. Надвисина литицама, ова локација нуди благу падину између корала и пешчаних спрудова која омогућава лепо роњење.

Сазнајте више

La Caye

Пре много времена, стена Малендур се срушила у океан, стварајући ово плитко место за роњење. Ла Цаие је Малендуреов расадник. Дубина се креће од 4м до 18м за авантуристе; овај сајт је доступан свима.

Сазнајте више

Epave du Gustavia (Wreck)

Овај теретњак са пешчаним сатом од 49 м са око 7,50 м поринут је 1953. године под именом ГЕОЦЕАНИКУЕ и преименован у ГУСТАВИА 1982. Након темељног чишћења, потопљен је као вештачки гребен 1991. године, око 1 миљу од пешчане стене Боурелланте, на десној стени Малендуре. .

Сазнајте више

Pigeon Island

Ово ронилачко место је погодно за све, од основних ронилаца до ронилаца специјализованих за дубинско роњење, са могућношћу роњења на платоу од неколико метара, али и са стрмим спуштањем до зоне од 40 метара.

Сазнајте више

L’ Aquarium Ilet Pigeon

Благо нагнути зид са сунђером за буре људске величине. Одмакните се од зида и дозволите да вас опчини тамно плаветнило воде. Било да зароните лево или десно, бићете задивљени лепотом ове локације која не престаје да задивљује.

Сазнајте више

Le Jardin de Corail

Добродошли на најпознатије место у Националном парку Гвадалупе и његовом резервату Кусто. Испод чамца чека вас прави корални врт свих боја. На 12м, статуа команданта Кустоа постављена је на песак крајем 2000-их.

Сазнајте више

Bouée Anticyclonique

Боуее Антицицлоникуе је НАЈБОЉИ део Националног парка Гвадалупе. Спуштајући се од 10 до 45 м дубине, не смете се плашити висине. Овде се налазе и различити топли извори из вулкана Монтсеррат. Нитрок се препоручује.

Сазнајте више

Tour du Petit Ilet

Обилазак малог острва може се обавити са 2 различита ронилачка места: Базен или Корални врт. Ово роњење се може обавити на различитим дубинама на спусту који се спушта до 40 метара. Почетници, као и искусни рониоци, могу потпуно безбедно ронити ову локацију.

Сазнајте више