Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Eagle Ray Alley

Еагле Раи Аллеи се налази између места за роњење Нортх Стар и Тхе Винцх Холе. Ово плитко место састоји се од великог пешчаног канала који се протеже према мору од Мелассес Схаллов-а до Логан'с Рун-а. Кораљне избочине високог рељефа са обе стране канала имају дубоке удубљења која нуде заштиту за разне морске животиње.

Сазнајте више

Molasses Reef

Гребен меласе је једно од најпопуларнијих подручја за роњење на Флориди. Само на гребену Меласе постоји 30-33 специфична места за роњење. Гребен је плитак и врло чист са пуно живота, што га чини одличним подручјем за рониоце свих нивоа и рониоце.

Сазнајте више

USCG Duane (Wreck)

Дуане је пензионисани поморски брод који је потопљен 26. новембра 1987. као вештачки гребен отприлике једну миљу јужно од гребена Молассес у Ки Ларгу. Ово је само роњење од напредног до стручног!

Сазнајте више

Pickles Reef

Пикелс гребен није толико познат као други, већи гребени у близини, али је, због своје релативно мале дубине, идеално место за рониоце и рониоце.

Сазнајте више

USS Spiegel Grove (Wreck)

Чувени зарон на олупини Флорида Киз, Спиегел Грове, био је „мора заронити“ за напредне рониоце, рониоце на олупине и повремене рониоце на отвореној води (ако су услови савршени) откако је брод потонуо 2002. године као део пројекта вештачког гребена у Националном морском уточишту.

Сазнајте више

Banana Patch Reef

Банана Патцх се налази на јужном крају подручја Грециан Роцкс. Гребен је добио име по дугачкој косој избочини која се савија као банана док се креће ка мору. Врх платформе је око 10 стопа, а спушта се у око 40 стопа. Има здравих тврдих и меких корала, а боје су веома светле.

Сазнајте више

Davis Reef

Давис Рееф је један од најлепших гребена у овој области. Познато је по обиљу великих зелених мурена и мноштву тропских риба. Одлично место за ноћна роњења, нове рониоце и рониоце. Такође је посебно занимљива статуа Буде која је овде постављена пре много година.

Сазнајте више

Christ of the Abyss

Вероватно најтраженије и најпрепознатљивије место за роњење на Флорида Кизу, Христ из понора је 10 стопа висока бронзана статуа Исуса Христа која седи у око 25 стопа воде, што ово чини одличним, лаким роњењем за све нивое, укључујући роњење на дах.

Сазнајте више

Horseshoe Reef - Florida

Ово неуређено место на гребену налази се северно од чувеног места за роњење Христа из бездана, на мору од Ки Ларга и једно је од најразноврснијих подручја за роњење у Кису.

Сазнајте више

John Pennekamp State Park

Ова локација је део система Флорида Стате Парк и има заштићени статус. Такође је дом за камп програм СеаБасе извиђача Америке. Са плитком, чистом водом, обиљем живота на гребену и лаким приступом на мору, ова локација је одлично роњење за почетнике и рониоце.

Сазнајте више