Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Греи Куарри је непрофитна организација 501-ц3 која настоји да промовише спорт роњења пружањем безбедног породичног окружења за рекреативно роњење и обуку. Сав новац од улазница за роњење иде на одржавање каменолома и побољшање локације за роњење.

Сазнајте више

Sandbar

Локација Сандбар је локални фаворит за наутичаре. То је велико подручје у језеру које је веома плитко, на 3 стопе од површине. Многи чамци ће заједно сплаварити за дан забаве на језеру.

Сазнајте више

Snow Creek Truck

Овде ћете пронаћи потопљени Ниссан са 4 врата из 2006. у 23' воде. Камион је заглављен у муљу до отвора за точкове. Одличан роњење, али може бити мутно због свог муља у ували.

Сазнајте више

Lake Hickory Scuba Sail Boat

Ова ронилачка локација садржи неколико предмета за роњење, укључујући две платформе за обуку, кошаркашки обруч, јет ски, једрилицу, неколико сателитских антена и друге објекте који су сви повезани ужадима који воде до и од докова у ронилачком центру.

Сазнајте више

Lake Norman Rock Quarry

Ово је каменолом ПДРА. У власништву је чланова и његова најдубља тачка, дубина је око 96 стопа. Површинске температуре се крећу од 82 Ф лети до 40 Ф зими.

Сазнајте више

Језеро Норрис, такође познато као Норисово језеро, је резервоар који се налази у Тенесију, Сједињене Државе. Језеро је створила брана Норис на локацији Цове Цреек на реци Клинч 1936. године од стране Управе долине Тенесија за контролу поплава, складиштење воде и хидроелектрану. Типично роњење са ниским видом.

Сазнајте више

Амерички каменолом је водећи каменолом за ПДРА. (Пијемонтско ронилачко спасилачко удружење). Каменолом је дубок 65' у јами са много предмета за роњење.

Сазнајте више

Lake Jocassee

Језеро Јоцассее је језеро које је направио човјек. Језеро је дубоко преко 360 стопа, а видљивост се креће од 20 стопа до преко 50 стопа на дубини. Овде има неколико рампи, једна је издвојена за рониоце и има довољно да се рониоци враћају изнова и изнова.

Сазнајте више

Овај сајт нуди нешто за рониоце свих нивоа. Иако постоје бројни потопљени чамци, главна атракција је кинеско смеће увезено пре неколико деценија и након вишеструких потонућа коначно је дошло да се овде ресетује. Остале забавне локације овде укључују аутомате, тик-так-тое сто и гробље за Ноћ вештица.

Сазнајте више

Devil’s Fork State Park

Језеро Јоцассее је прелепо планинско језеро смештено у подножју планине Блуе Ридге. Рониоци овде обично доживљавају видљивост од 5'-30 стопа и широк спектар дубина, терена и температура.

Сазнајте више