Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Alona Reef

Роњење на олупини локално названо Хагабат Олупина или Олупина Бохол Диверс. Обично почиње спуштањем низ линију близу зида, а затим низ падину до олупине. Врх олупине је на 28М, а прамац олупине је на 37М.

Сазнајте више

FREEDIVE+ Freediving Playground

Freedive Plus igralište je prelepa slobodna lokacija sa pristupom brodu. Omogućava svim nivoima slobodnjaka da treniraju i gnjuraju u prelepim vodama Bohola. Ima dubinski pristup do 60 metara.

Сазнајте више

Doljo Point

Ово ронилачко место налази се у Барангај Дољоу, најсеверозападнијој тачки и крајњем врху острва Панглао. Ово је прелепо роњење са зида са огромним количинама корала и одличним макро привиђањима.

Сазнајте више

Sunken Island, Pamilacan

Ovo ronilašte je potopljeno ostrvo smešteno usred okeana između plaže Alona i ostrva Pamilakan. Vrh ostrva je na 10M i nagib na dubini od 30M.

Сазнајте више

Gak-Ang

Прекрасан зидни роњење који се налази са коралним вртовима и потом зидом дубине између 25-40 метара. Обично се изводи као зарон са банца чамаца, струје могу варирати од благих до прилично јаких у зависности од плиме.

Сазнајте више

Black Forest

Стрма падина која се сматра једним од места за роњење које морате видети у овој области. Огромна шума црног корала практично се не види на другим местима широм света.

Сазнајте више

Royal Garden

Једно од најпознатијих места на Балицасагу, ово место је познато по својим коралним вртовима и налази се на подводном платоу пуном живописног и разноликог морског живота; савршено место за макро роњење.

Сазнајте више

Turtle Point

Балицасаг је једно од најпознатијих маринских светилишта на Филипинима. Ова локација је главни разлог зашто људи одлазе на острво Балицасаг, где се окупља велики број морских корњача.

Сазнајте више

Taug Whaleshark Watching

Lila U malom primorskom gradu Lila na jugu Bohola, sada je moguće posmatrati kitove ajkule, i to je izuzetno popularno. To je takođe prilično kontroverzno jer kit ajkule migriraju samo duž Lile i Bohola i ne okupljaju se prirodno u Lili.

Сазнајте више

Tulapos Marine Sanctuary

Фантастичан корални врт који почиње на 5 метара и благо се спушта до 22 метра. Ово је морско уточиште, али направљено од стране човека. Подручје је постављено са бројним бетонским крстовима који означавају католичку веру нације, стварајући ефекат гробља за израстање вештачког гребена.

Сазнајте више