Роњење у Турксу и Каикосу

Смештен у центру Карипског мора, Туркс и Каикос се састоји од преко 40 острва и залива испуњених плажама. Као Британска територија, званични језик је енглески; међутим, због близине Доминиканској Републици и Хаитију, можете чути и шпански и хаићански креолски. Многи велики градови у Сједињеним Државама нуде директне летове у Провиденсијалес, највећи град на овој прелепој територији.

Туркс и Кајкос је рај за љубитеље природе. Са километрима белих пешчаних плажа и азурно плавим водама, нема краја лепоти која се види на овим острвима. Преко четрдесет острва и залива чине ову нетакнуту дестинацију за роњење светске класе. Са топлом, чистом, мирном водом током целе године, роњење на Туркс и Цаицос је фантастично! Ово подручје је дом неких од најбољих карипских роњења на зиду и спектакуларног морског живота попут шарених корала, неколико врста ајкула, морских корњача, па чак и грбавих китова. Идите на роњење у Туркс и Цаицос за одмор који никада нећете заборавити!

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места на острвима Туркс и Каикос

Ронилачке локације које треба посетити на острвима Туркс и Каикос

Чињенице о острвима Туркс и Каикос

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Валута

 

USD

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC-04:00

Мрежни провајдер

 

Cable & Communications Corp.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!