Роњење у Јужној Кореји

Република Кореја, или Јужна Кореја, је центар економије источне Азије и позната је по значајном утицају на поп културу широм света са „К-ПОП“ и „К-Драма“. Ова мала, али моћна нација има историју дугу 5.000 година, напредна престоница високе технологије (Сеул) и бескрајне природне лепоте прошаране историјским реликвијама. Са четири различита годишња доба, посета Јужној Кореји је добра идеја у било које доба године.

Роњење у Јужној Кореји нуди јединствено искуство. Многи рониоци никада нису наишли на узбудљиву мешавину хладних и топлих водених врста које се налазе на обалама Јужне Кореје. Источно море пружа мистериозни пејзаж испуњен огромним шумама морских алги у својим хладнијим водама. Насупрот томе, тропске воде јужне обале нуде шарене корале, одлично роњење на олупине и дом су острва Јеју. Роњење на Јејуу је доступно током целе године, захваљујући повољној клими. Роњење у Јеју је увек посластица, са фантастичним морским животом и највећом колонијом меких корала на свету.

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Јужној Кореји

Чињенице о Јужној Кореји

Тип прикључка за напајање

 

C, F

Аеродроми

 

PUS, CJU

Валута

 

KRW

Jezik

 

ko

Електрична енергија

 

220 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC +7 - UTC+9

Мрежни провајдер

 

KT Freetel Co. Ltd.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!