Роњење у Мјанмару

Мјанмар је земља која пролази кроз брзу трансформацију након деценија изолације којом је доминирао брутално репресивни режим. Истражите земљу и открићете богат пејзаж пиринчаних поља и блиставих ступа, планина и савршених обала, као и насмејаних мештана. Земља је била део Британске империје, али су је окупирали Јапанци у Другом светском рату пре него што је стекла независност 1948.

Мјанмар, раније познат као Бурма, тек је поново отворио своја врата туризму 1997. године, што значи да ћете и даље пронаћи много неоткривених драгуља у овој богатој културној земљи. Тај дух открића је исти и под водом, са мало истраженим ронилачким местима која се још увек осећају нетакнута и шансом да видите све, од шарених корала до драматичних планина, великих риба до чудних макроа. Неки део обале је претрпео прекомерни риболов, највероватније ћете се придружити дасци на ронилачкој авантури до Мјанмара, дајући вам прилику да истражите удаљене воде које су скоро нетакнуте, као и заслепљујуће архипелаге и отворене воде.

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Мјанмару

Путне информације за Мјанмар

Тип прикључка за напајање

 

C, D, F, G

Аеродроми

 

RGN

Валута

 

MMK

Jezik

 

en, my

Електрична енергија

 

230 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+07:00

Мрежни провајдер

 

Myanmar Post & Teleco., Oreedoo, Telenor

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!