Роњење у Мозамбику

Корални гребени и сусрети кит ајкула и манта ража очекују вас у водама Мозамбика. Опустите се на плажама са белим песком и посетите архипелаг Куиримбас, 250 км (155 миља) део коралних острва или будите задивљени изванредним морским животом који укључује дугонге у архипелагу Базаруто, који је такође дом за преко 1200 морских врста. Мозамбик се сматра једном од најромантичнијих ронилачких дестинација на свету.

Званично Република Мозамбик, ова држава се налази у југоисточној Африци. Мозамбик се граничи са Индијским океаном, што омогућава познате плаже попут Тофоа. Ова прелепа земља има невероватне морске паркове на мору као што је Национални парк Куиримбас. Његов главни град је Мапуто, а највећи град Матола. Мозамбик је познат по квалитету свежих морских плодова и укусне кухиње. Ова земља има јединствени морски живот са врстама као што су ретки дугонги, што је чини пожељним местом за рониоце на дах и дах. Посматрање китова је једна од најпопуларнијих активности у Мозамбику. Овај ронилачки рај има топле воде током целе године.

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Мозамбику

Inhambane

Различита места у Мозамбику за истраживање укључују запањујуће плитке гребене, многе олупине бродова, дубоке пећине, па чак и задивљујуће врхове.

Сазнајте више

Maputo

Истражите нека од најпопуларнијих места за роњење у Мапуту.

Сазнајте више

Zlatna tačka

Понта до Оуро се сматра једном од десет најбољих дестинација међу туристима и рониоцима.

Сазнајте више

Tačka Malongane

У Понта Малонганеу ћете пронаћи рај за роњење и једну од омиљених дестинација за роњење у Африци.

Сазнајте више

Mamoli Point

Рониоци ће пронаћи призоре који изазивају страхопоштовање у Понта Мамоли, где можете видети да има велике гребене јарких боја.

Сазнајте више

Zaliv Guinjata

Гуињата Баи се сматра једном од најбољих ронилачких дестинација на свету.

Сазнајте више

Barra & Tofo

Регија Барра & Тофо је позната по својим прелепим гребенима који су савршени за роњење.

Сазнајте више

Ронилачке локације у Мозамбику

Информације о путовању за Мозамбик

Тип прикључка за напајање

 

C, F, M

Валута

 

MZN

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

220 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+02:00

Мрежни провајдер

 

mCel, Movitel, Vodacom

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!