Роњење у Мексику

Мексико, земља са пејзажима који одузимају дах, окружена је са два највећа светска океана, Пацификом и Атлантиком, што га чини савршеном земљом за роњење. Мексико је такође познат по својој богатој култури и неким од најукуснијих намирница на свету. Такође ћете наћи прелепе плаже, љубазне људе, текилу, мариацхи бендове и много прослава као што је „Диа де Муертос“. Рушевине Маја и Астека су нека од места која морате истражити током посете Мексику, заједно са невероватним местима за роњење.

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда. Идите на роњење у кавезу са белим ајкулама на острву Гвадалупе или се дивите морским лавовима, грбавим китовима и кит ајкулама на мору Кортез, избор је на вама. Дом другог највећег коралног гребена на свету, који се налази на источној обали, Мексико је једна од најважнијих ронилачких дестинација на свету. Роњење у мистичној слаткој води „ценота“ који се могу наћи на полуострву Јукатан урањаћете у историју, природну архитектуру и дивне авантуре.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Мексику

Baja Kalifornija

Доња Калифорнија нуди једну од најузбудљивијих подводних авантура: роњење у кавезу са великим белим ајкулама на светски познатом острву Гвадалупе.

Сазнајте више

Ostrvo Gvadalupe

Авантуристи из целог света сваке године одлазе на острво Гвадалупе само због узбудљивог искуства пливања са великим белим ајкулама.

Сазнајте више

Sokoro ostrva

Очекујте дубоку плаву воду и јаке струје, као и обиље морског живота око острва Сокоро.

Сазнајте више

More Korteza

Два од најпопуларнијих региона за роњење у мору Кортез су Кабо Сан Лукас и Ла Паз.

Сазнајте више

Poluostrvo Jukatan

Роњење на полуострву Јукатан је узбудљиво искуство од роњења на зиду и безбројних пливања до шарених гребена.

Сазнајте више

Kozumel

Уживајте у удобном боравку на Козумелу и доживите неке од најбољих роњења у Мексику.

Сазнајте више

Cenote

Ценоти су древне кречњачке вртаче са кристално чистим водама које су савршене за јединствено искуство роњења у слаткој води.

Сазнајте више

Ронилачке локације у Мексику

Путне информације за Мексико

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Аеродроми

 

CUN, GDL, MEX

Валута

 

MXN

Jezik

 

es

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC-08:00 - UTC-06:00

Мрежни провајдер

 

Movistar/Pegaso, TelCel/America Movil

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!