Роњење у Камбоџи

Енигматична Камбоџа не виче о својим чудима, али их има доста, од свог огромног слатководног језера Тонле Сап које храни скоро половину нације до рушевина Ангкор Вата које су 50 пута веће од перуанског мачо Пикчуа. За тмурнији поглед на историју земље, посета пољима убијања Црвених Кмера је неопходна.

Можда има мање обале од својих блиских суседа, али Камбоџа је још увек дом кристалних вода и дивних острва. Можете очекивати да видите прелепе корале и тропски морски живот, док уживате у мирним, заштићеним водама. Камбоџа је такође царство осмеха, са локалним становницима који су преживели заиста тешку историју и даље спремни са дозом оптимизма и ентузијазма. Додајте спектакуларне будистичке храмове и живахне градове, планине и зелена поља пиринча, а не помињемо рушевине Ангкор Вата које одузимају дах, моћни Меконг који пролази кроз земљу, и неке заиста дивне кухиње и имате дестинацију у југоисточној Азији зрелу за авантура.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Камбоџи

Ронилачке локације које треба посетити у Камбоџи

Чињенице о Камбоџи

Тип прикључка за напајање

 

A, C, G

Аеродроми

 

DAD, PNH

Валута

 

KHR

Jezik

 

km, vi

Електрична енергија

 

230 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+07:00

Мрежни провајдер

 

Metfone, Mobitel/Cam GSM, Smart Mobile, Sotelco/Beeline

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!