Роњење у Аруби

Тражите опуштајуће време на плажи? Аруба је идеална дестинација. Ово острво има миље прелепих плажа са белим песком светске класе. Аруба је такође одлична дестинација за неке спортове на води, попут роњења и сноркелинга, скијања на води, парасаилинга, а због сталног поветарца можете пронаћи и одлично једрење на дасци и змајеве. Можете остати суви неколико дана и уживати у многим алл-инцлусиве одмаралиштима, коцкарницама и локацијама за куповину, као и на мирним плажама без гужве. Неравни пејзажи Арубе савршени су за планинарење и јахање. Аруба је дестинација која изазива страхопоштовање и нуди многе могућности и различите врсте авантура.

Аруба је право место ако желите да истражите неке од најбољих олупина на Карибима. Роњење у Аруби је јединствено и узбудљиво искуство. Рониоци почетници ће открити да је већина локација за роњење погодна за њих; такође ћете наћи неколико места за роњење са дубоком водом и јаким струјама за напредније рониоце. Укрцајте се на чамац и упутите се до једног од многих ронилачких места да бисте стигли до прелепих коралних гребена, који су даље од обале. Осим многих ронилачких места, Аруба је испуњена невероватним коралним гребенима и прелепим морским животом, као што су баште морске траве пуне корњача.

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у Аруби

Информације о путовању за Арубу

Тип прикључка за напајање

 

A, B, F

Валута

 

AWG

Jezik

 

en, es, nl

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC-04:00

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!